Om IT-bolaget Retune

Retune AB grundades för att hjälpa våra kunder att skapa framtidssäkra, flexibla och kostnadseffektiva IT-miljöer. Vi erbjuder moderna lösningar inom IT-infrastruktur och moln.

Sedan starten 2011 har vi drivit på utvecklingen från traditionell IT till molntjänster. Vi hjälper olika verksamheter att ta steget från egenproducerad IT-kraft in i en flexibel, skalbar och framtidssäker miljö.

IT-pionjär som ger mer

Vi älskar utmaningar och vårt engagemang för att ligga i framkant gör att vi löpande utvecklar nya och anpassade tjänster. Därför bygger vi inte egna datahallar eller småskaliga funktionstjänster, vi lägger istället all kraft på det som ger våra kunder verkliga mervärden.

Säkerställ konkurrenskraften

Genom våra lösningar och mångåriga kunskap vill vi ge dig bättre förutsättningar att kunna fokusera på dina verksamhetsmål och därmed skapa långsiktig konkurrenskraft.

Vad är en framtidssäker lösning?

Det är inte tekniken i sig som når visioner, mål och förväntade effekter. Det är hur IT-miljön anpassas till din verksamhet och hur miljön kan utvecklas i takt med verksamhetens utveckling. Det kallar vi en framtidssäker lösning.

Värderingsstyrt företag

Retune som bolag är enkelt, flexibelt och entreprenörsdrivet. Hos oss arbetar seniora medarbetare med lång erfarenhet från IT-branschen. Allt vi gör präglas av ett antal värdeord: passion, mod, ödmjukhet och kunskap. De genomsyrar organisationen internt och externt. Här finns ett stort engagemang och stora ambitioner för våra kunder, våra medarbetare och vårt bolag.

En partner att lita på

Att stå inför valet av en IT-investering kan skapa mycket osäkerhet. Därför är det viktigt för oss att visa och bevisa att vi värdesätter ärlighet. Med andra ord, vi håller det vi lovar och levererar det i tid.

Organisationsnummer: 556834-7552

  • Klassiska IT-tjänster

    Vi behärskar både molntjänster och traditionella IT-tjänster. Det ger våra kunder ett försprång när blandade system ska utvecklas och implementeras. När molnet inte är det bästa alternativet finns det andra effektiva och hållbara lösningar för de bolag som har en blandad miljö med egen, outsourcad och molnbaserad IT.

  • Lång erfarenhet av molnet

    Retune är några av de mest rutinerade och erfarna bolagen inom moln, vi har varit med från starten och drivit utvecklingen framåt. Vi hjälper våra kunder att ta fram passande lösningar samt hantera verktygen. Det finns många fördelar i molnet. Läs mer eller kontakta oss direkt.

  • Så här arbetar vi

    För huvudtjänsterna står olika leverantörer. Retune ser till att de är framtidssäkrade, funktionella och anpassade för din verksamhet.

Våra tjänsteområden

Kompetenskonsulting

Vill du genomföra ett förändringsarbete med eget ansvar men behöver en eller fler experter? Då kan du ta del av vår tjänst kompetenskonsulting.
» Läs mer

Projekt

Har du ett tidsbegränsat uppdrag och är osäker på om ni har kompetensen att själva driva ett IT-projekt? Då tar vi ansvar för en definierad förändring.
» Läs mer

Paketerade tjänster

Retune tar ansvar för hela eller delar av din IT-enhet löpande när du vill fokusera på kärnverksamheten. Vi samlar olika lösningar under paketerade tjänster.

» Läs mer

Bo Bauhn

Bo Bauhn

VD
Tel 073 358 10 00
» E-post
Farzad Aghazadeh

Farzad Aghazadeh

Retune Tjänster
Tel 070 912 66 11
» E-post
Karolina Lunning

Karolina Lunning

Retune Kompetens
Tel 070 912 66 10
» E-post
Micael Åman

Micael Åman

Konsultchef
Tel 070 912 66 02
» E-post