Unik molntjänst

Modern teknik

Inga inlåsningar

Expertkunskap

Ett kontinuerligt och effektivt stöd för verksamheten

Retune Client är en klientplattform och en helhetslösning för verksamheter som vill ha ordning och reda på sin klientmiljö. Förenklad infrastruktur, förbättrad säkerhet och kontroll över kostnaderna är bara några av fördelarna.

Ur ett användarperspektiv är självserviceportal, support och mobilitet verktyg för att arbeta mer effektivt.

Ta hjälp av en prisbelönad partner som  anpassar klientlösningen efter era behov.

Vår populära arbetsplats-som-tjänst, Retune Client hjälper verksamheter att ta kontroll över och effektivisera sina klientmiljöer. De frigör tid och pengar genom automatiserade installationer, skalbarhet och förenklad infrastruktur.
Så här går det till:

100% i Molnet? Förstudien ger svar

All-in cloud, on-prem eller en hybridlösning? Vi gör en förstudie som ger svar på vilken lösning som bäst passar era förutsättningar, krav och framtidsplaner.

Skalbarhet

Du betalar en fast månadskostnad per användare. Om behovet skulle växla över tid är det smidigt att gå upp och ned i volym.

Inga inlåsningar

Retune Client bygger på Microsofts standardprodukter och har inga beroenden till tredjepartsleverantörer.

Modern teknik

Du sitter inte fast i en statisk lösning. Retune Client bygger på modern teknik som kontinuerligt underhålls och uppdateras av vårt expertteam.

Core business utan avbrott

Användarna arbetar och samarbetar smartare överallt, utan komplexa inställningar och serverupplägg. Skulle datorn krascha utanför kontoret, är det bara att ominstallera den. Och tillsammans med Office 365 är användaren igång inom några minuter. Genom den webbaserade självbetjäningsportalen kan de smidigt lösa sina egna ärenden.

Säkert, testat och klart

Slösa inte tid på att hänga med i utvecklingen av nya enheter, plattformar och uppdateringar. Du får tillgång till den senaste versionen av Windows och övriga applikationer som ingår i lösningen så att de fungerar med befintlig programvara. Allt enligt Microsoft best practice.

Farzad Aghazadeh

Farzad Aghazadeh

Försäljningschef/Head of Sales

Tel: 0709 12 66 11
E-post: farzad.aghazadeh@retune.se

Elise von Alexy

Elise von Alexy

Sales Representative

Tel: 0709 12 66 30
E-post: elise.vonalexy@retune.se

Du du går väl inte miste om vårt nyhetsbrev?

Sveriges största fastighetsförvaltare bytte klientplattform

Då ändrade de kriterierna för sin nya leverantör.