Elise von Alexy säljare Retune AB

”Retune har hög servicenivå och prioriterar kundens behov.”

Vi välkomnar Elise von Alexy, vår nya säljare som älskar IT-branschens fart och fläkt. Hon brinner för att hitta nya smarta lösningar på våra kunders problem.

Vad gjorde du innan du började hos oss?

Jag försökte rädda världen ; ) Lämnade IT-branschen för att testa något helt nytt, nämligen förnybar energi. Miljö- och hållbarhetsfrågor är något som ligger mig varmt om hjärtat och min plan var att förena det med mitt arbetsliv. Men jag saknade den fart och fläkt som finns inom IT.

 Kände du till Retune innan du började här?

Jag kände till företaget väl eftersom jag har arbetat med er försäljningschef, Farzad. Vi sydde ihop många bra och kostnadseffektiva lösningar för kunderna på mitt tidigare arbete hos Dustin där jag hade rollen som Microsoft licensspecialist.

 Varför valde du Retune?

När jag bestämt mig för att återvända till IT-branschen så fanns Retune direkt i åtanke hos mig. Jag har ju tidigare gjort många affärer ihop med Retune och både jag och mina kunder har varit väldigt nöjda med Retunes leverans. Så jag visste att jag kom till ett bolag som har hög servicenivå, prioriterar kundens behov samt till ett glatt gäng där alla jobbar sammansvetsat.

 Vad är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Försäljning.

 Vad brinner du mest för i ditt arbete?

Att hitta och leverera lösningar som löser kundernas problem och gör dem riktigt nöjda. Smarta, kostnadseffektiva lösningar som driver utvecklingen framåt.

Välkommen till Retune!

PowerShell

Premiär för PowerShell Workshops

Retune har startat en serie PowerShell workshops där vi utbildar och utvecklar vår personal inom PowerShell. Vid första tillfället – PowerShell Grund – lyssnade och labbade halva konsultstyrkan under ledning av vår konsult, Fredrik Wall.

Varför Workshop?

Tanken med våra Workshopar är att få en bättre förståelse för PowerShell från grunden och att alla inom företaget ska prata samma språk när vi diskuterar och skriptar med PowerShell.

Fortsätt labba

Efter workshopen fick deltagarna med sig presentations- och labbmaterial, så att de kan fortsätta labba hemma. Fredriks roll under denna resa är att vara med och lära ut, men även att coacha och vara ett bollplank när det uppstår frågor.

Du har också möjlighet att delta i en workshop!

Vill du också lära dig mer om grunderna i PowerShell? Då har du möjlighet att ta del av denna 2 timmars workshop.

Kontakta oss för mer information!

Karolina Lunning
E-post: karolina.lunning@retune.se
Tel: 070-912 66 10

julklappretune

Vi önskar God Jul med en gåva till Cancerfonden

Istället för att ge julklappar till våra kunder och medarbetare, har vi valt att ge en gåva till Cancerfonden. Vi önskar er alla en riktigt God Jul och hoppas att så många som möjligt får spendera den tillsammans med sina nära och kära.