PowerShell

Premiär för PowerShell Workshops

Retune har startat en serie PowerShell workshops där vi utbildar och utvecklar vår personal inom PowerShell. Vid första tillfället – PowerShell Grund – lyssnade och labbade halva konsultstyrkan under ledning av vår konsult, Fredrik Wall.

Varför Workshop?

Tanken med våra Workshopar är att få en bättre förståelse för PowerShell från grunden och att alla inom företaget ska prata samma språk när vi diskuterar och skriptar med PowerShell.

Fortsätt labba

Efter workshopen fick deltagarna med sig presentations- och labbmaterial, så att de kan fortsätta labba hemma. Fredriks roll under denna resa är att vara med och lära ut, men även att coacha och vara ett bollplank när det uppstår frågor.

Du har också möjlighet att delta i en workshop!

Vill du också lära dig mer om grunderna i PowerShell? Då har du möjlighet att ta del av denna 2 timmars workshop.

Kontakta oss för mer information!

Karolina Lunning
E-post: karolina.lunning@retune.se
Tel: 070-912 66 10

julklappretune

Vi önskar God Jul med en gåva till Cancerfonden

Istället för att ge julklappar till våra kunder och medarbetare, har vi valt att ge en gåva till Cancerfonden. Vi önskar er alla en riktigt God Jul och hoppas att så många som möjligt får spendera den tillsammans med sina nära och kära.

Benny Dölen IT-konsult Retune AB

”Helt rätt organisation för att bli en bra IT-konsult”

Och så var det dags att avslöja storyn bakom IT-konsulten Benny Dölen, vars målsättning är att arbeta mer med molnbaserade tjänster. Häng med på en liten frågestund!

Varför valde du att börja på Retune?

Jag anser att Retune har skapat bäst plattform för att verka som IT-konsult. Med fokus på utveckling är de rätt organisation för att bli en bra konsult helt enkelt. Här får jag chansen att utvecklas genom möjligheten att jobba brett och med många olika uppgifter. Dessutom är de fackligt anslutna.  Sist men inte minst insåg jag ganska snabbt vilka härliga kollegor jag kommer få!

Vad gjorde du innan du började hos oss?

Jag började som pc byggare, därefter utvecklades jag till nätverkstekniker och nu är jag IT-konsult. Kan väl säga att jag arbetat med IT-drift de senaste 8 åren.

Vad kände du till om Retune innan du började hos oss?

Kände inte till företaget tidigare. Men en före detta kollega tipsade mig om att Retune sökte en konsult med de kompetenser jag har. Då tänkte jag att detta måste jag prova!

Vad är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Som IT-konsult med målsättning att jobba mer med molnbaserade tjänster som är relaterade till Active directory, Microsoft Exchange server samt Windows server.

Vad brinner du mest för i ditt arbete?

Det roligaste som finns är när man tar sig igenom ett långt och komplext projekt med många involverade och den känslan man får när man slutför det på ett bra sätt, såklart!

Du är varmt välkommen, Benny!