CLOUD PODDEN

Sveriges enda podd om cloud

Sveriges enda podd om cloud

// Some JavaScript code test

Här hittar du Sveriges enda podd om cloud som under varje avsnitt gästas av specialister, experter och it-chefer för att djupdyka i molnets alla möjligheter. Här får du lyssna till skönt snack, diskussion, det senaste du borde ha koll på inom cloud och massa annat från våra gäster i studion. Dessutom bjussar vår digitala poddasssistent Luna på en mängd bra fakta från branschen som kan vara värd att ha koll på.

För förfrågningar eller mer information så är det bara att höra av dig till oss på cloudpodden@retune.se.

7

Annica Wallenbro Stojcevski
Affärsområdeschef Azure, Microsoft

Det svenska molnet är här

I dagens avsnitt träffar vi Annica Wallenbro Stojcevski som berättar mer om det svenska molnet och vad etableringen kan innebära för företag i Sverige.

LYSSNA HÄR

6

Vägen till molnet

I det här avsnittet har vi bjudit in Joachim Nässlander från Swedbank som hjälper oss reda ut frågor som hur man tar sig till molnet på bästa sätt och vad man bör tänka på. Vad skulle en flytt innebära för min verksamhet och vilka fallgropar finns? Det och mycket mer!

LYSSNA HÄR

5

Det fullskaliga digitala kriget

I dagens avsnitt träffar vi Mats Hultgren från TrueSec Group som berättar om det digitala krig som pågår. Han slår ett slag för att ta it-säkerheten på största allvar och delar med sig av sina bästa tips på hur du kan täppa till de allra viktigaste säkerhetsluckorna.

LYSSNA HÄR

4

Windows virtual desktop – hiss eller diss?

Filip Wikander, channel manager på Microsoft avslöjar allt du behöver veta om Windows Virtual Desktop och hur du på ett enkelt sätt kan effektivisera och skapa mobilitet genom tjänsten.

LYSSNA HÄR

3

Maxa samarbetet med Microsoft teams

Theodora Malmström, product marketing manager på Microsoft, avslöjar ett och annat som kan vara värt att ta med sig om man jobbar med Teams idag.

LYSSNA HÄR

2

Riksbyggen – Fastighetsbranschens digitaliseringsraket

Amir Chizari, CIO och CDO på Riksbyggen, delar med sig av sina tips och erfarenheter kring hur man lyckas med sin digitaliseringsresa.

LYSSNA HÄR

1

Microsoft 365 – GO, GO, GO!

Malin Dandenell, partner technology lead på Microsoft, pratar fördelar, utmaningar, tips och hur du kan jobba effektivt med Microsoft 365.

LYSSNA HÄR

Lär känna gänget i Cloudpodden

Nicklas Karlsson

Service developer på Retune. Har bred kunskap inom molntjänster och framför allt en stor crush på Power Platform & Microsoft Teams.

Malin Ljungberg

Marknadsansvarig på Retune. En OneNote-junkie som inte kan få nog av att lära sig mer om molnets alla tjänster och produkter.

Poddassistent Luna

Cloudpoddens egna digitala assistent som är ett stort fan av AI. Hon ställer gästerna mot väggen under varje avsnitt.

Cloudpodden

PÅVÄG TILL MOLNET?

Vi på Retune har sedan start genomfört många lyckade migreringar åt våra kunder. Oavsett behov eller utmaningar, kan vi stå bakom er under hela eller delar av flytten. Du bestämmer. Vi hjälper till.

Vill ni se över era möjligheter att gå till molnet? Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så får du prata med en av våra experter inom cloud för att se vad vi kan göra tillsammans. Helt förutsättningslöst såklart.

Boka din molnanalys här

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA GUIDE

SÅ MAXIMERAR DU NYTTJANDEGRADEN I MOLNET

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

SE WEBINAR

ALLT DU BEHÖVER VETA OM DE NYA CSP-REGLERNA

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA GUIDE

13 FRÅGOR SOM UTVÄRDERAR ER DIGITALA ARBETSPLATS

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA WHITEPAPER

7 SANNINGAR OM KLIENTDATORSKYDD

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.