Expansivt fastighetsbolag väljer Retune som it-partner

Stendörren Fastigheter AB, noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap, väljer nu Retune som helhetsleverantör av sin it. Avtalet omfattar hantering av den interna it-miljön, vilket gör Retune till en viktig partner i arbetet med att förverkliga Stendörrens ambitioner att kunna leverera en säker, stabil och framtidssäker it-miljö för alla sina användare.
Stendörren Fastigheter AB är ett expansivt fastighetsbolag som förvaltar, utvecklar och förvärvar fastigheter och byggrätter inom logistik och lätt industri i olika tillväxtregioner i Norden.

För att kunna fokusera på sin kärnverksamhet och kunna leverera en säker, tillgänglig och modern it-infrastruktur för sina medarbetare väljer Stendörren Retune som sin nya it-partner för tjänsterna: Modern Workplace, Modern Network, Modern Server, Servicedesk med SPOC, backup, logistik och licenser.

Retune kommer framöver vara en trygg och stabil samarbetspartner som ser till att it-miljön hänger med i tid och alltid finns tillgänglig.

  Stendörren har tydliga mål med sin expansion och ställer därför stora krav och lyhördhet från sina partners. Det är därför med ödmjuk stolthet att vi på Retune har fått förtroendet att stödja Stendörren under deras resa framöver, säger Bo Bauhn, vd och grundare för Retune.

 

För mer information:

Bo Bauhn, vd Retune
bo.bauhn@retune.se
0733 58 10 00

Om Retune
Retune AB är ett av Sveriges ledande it-företag som sedan 2011 har levererat specialistkompetens inom cloud, it-infrastruktur, it-säkerhet och konsult till både nationella som globala företag. Retune har sitt huvudkontor i Stockholm med omkring 70 anställda och har under se senaste åren haft en hög tillväxttakt.


Om Stendörren Fastigheter AB
Stendörren Fastigheter AB (publ) är ett expansivt fastighetsbolag noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap. Deras affärsidé är att skapa långsiktig lönsam substanstillväxt genom att förvalta, utveckla och förvärva fastigheter och byggrätter inom logistik och lätt industri i tillväxtregioner i Norden. Därutöver förädlar de verksamhets- och industrifastigheter genom att tillskapa bostadsbyggrätter för vidare utveckling och förvaltning i attraktiva lägen, främst i Storstockholm och Mälardalsregionen.

För mer information, besök www.stendorren.se

Läs mer från pressrum

ReUnify Group, en ledande aktör inom IT och Telekom, lanserade innan sommaren Retune BuyIT. Ett nytt
När vi nu börjar närma oss sommar, sol och semester är vi mycket stolta att kunna
Retune Cyber Security AB och Covr Security AB meddelar nu att de stärkt sitt samarbete för

PÅVÄG TILL MOLNET?

Vi på Retune har sedan start genomfört många lyckade migreringar åt våra kunder. Oavsett behov eller utmaningar, kan vi stå bakom er under hela eller delar av flytten. Du bestämmer. Vi hjälper till.

Vill ni se över era möjligheter att gå till molnet? Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så får du prata med en av våra experter inom cloud för att se vad vi kan göra tillsammans. Helt förutsättningslöst såklart.

Boka din molnanalys här

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA GUIDE

SÅ MAXIMERAR DU NYTTJANDEGRADEN I MOLNET

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

SE WEBINAR

ALLT DU BEHÖVER VETA OM DE NYA CSP-REGLERNA

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA GUIDE

13 FRÅGOR SOM UTVÄRDERAR ER DIGITALA ARBETSPLATS

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA WHITEPAPER

7 SANNINGAR OM KLIENTDATORSKYDD

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.