Arbetsplats som tjänst

Se till att dina medarbetare arbetar effektivt och har tillgång till rätt verktyg och information – oavsett var de befinner sig eller vilken enhet de använder.

VI ANVÄNDER RETUNE CLIENT IDAG:

Sömnlös klientlösning för din verksamhet

Idag är det inte traditionell it som gäller längre. Fler enheter är involverade i verksamheten. Därför är en felfri och säker management-miljö helt självklar. Klientplattformen Retune Client är en helhetslösning för er som vill frigöra tid och pengar genom automatiserade installationer, skalbarhet och förenklad infrastruktur.

Låt dina medarbetare fokusera på rätt saker

Vår passion ligger i att skapa moderna it-lösningar som leder till ökad produktivitet. Med lång erfarenhet och hög kompetens inom klienthantering, så tar vi fram det bästa för er. Dessutom slipper ni stressen som en omodern it-miljö skapar. Ni sitter inte fast i det gamla. Retune Client bygger på modern teknik som kontinuerligt underhålls och uppdateras .

04.

Curabitur blandit tempus porttitor

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Etiam porta sem malesuada magna

EFFEKTIVT STÖD FÖR HELA VERKSAMHETEN

Det här kan du förvänta dig:
Unik molntjänst
Modern teknik
Inga inlåsningar

Amir Chizari, CIO på Riksbyggen

"Retune bidrar med hög kompetens, senaste teknologin och ökad flexibilitet."

Retune bidrar med hög kompetens, senaste teknologin och ökad flexibilitet.

Riksbyggen

Amir Chizari, CIO på Riksbyggen

REDO ATT FÖRÄNDRA?

Vi börjar med en förstudie på vad som passar er bäst. Den fixar vi. Därefter kör vi, inga komplexa inställningar eller serverupplägg. Användarna kan sätta igång att jobba smartare och effektivare snabbt och enkelt.