Jim Roslund ansluter till Reunify Group som Head of New Business

Reunify Group är glada över att meddela att Jim Roslund ansluter som Head of New Business. Med mer än 20 års erfarenhet inom teknikbranschen kommer Jim att leda företagets initiativ för att utveckla nya affärsmöjligheter och expandera företagets portfölj.

Jim Roslund har stor erfarenhet och passion för entreprenörskap, tillväxt och affärsutveckling. Bland annat var han en av grundarna till it- och teknikproduktutvecklingsbolaget Additude AB, som mellan 2010 och 2022 organiskt växte från 0 till 255 MSEK i omsättning. Jim hade rollen som försäljningschef, men var också ansvarig för att konceptualisera och starta upp nya koncernbolag och affärsområden samt agerade som M&A-rådgivare. Nu ansluter han till ReUnify Group som Head of New Business där han kommer fokusera på att bygga och utveckla nya verksamheter inom gruppen.

– Det är med en stor portion ödmjukhet och entusiasm som jag blir en del av ReUnify Group. Jag har stor respekt för grundarna och entreprenörerna Briar Karim, Farzad Aghazadeh och Ronny Roos och ser fram emot att bygga ett starkt team med dem och kollegor inom företaget. Jag har också stor respekt för majoritetsägarna Sobro. Jag hoppas kunna bidra med min erfarenhet, energi och idéer till gruppens tillväxt och lönsamhet. Vi delar visionen om att bygga hållbara företag med modet att utmana, en tydlig värdegrund och känsla av teamwork. Jag instämmer i gruppens analys att det finns ett behov av en omfattande leverantör för medelstora företag som kan förbättra och framtidssäkra deras kommunikation, it och infrastruktur. Jag är glad över att vara en del av att bygga något som kommer att göra skillnad., säger Jim Roslund Head of New Business på ReUnify Group.

ReUnify Group är inne i en stark tillväxtfas med ytterligare ambitiösa tillväxtmål framöver. Målet är att bli den ledande leverantören på marknaden genom att leverera helhetslösningar inom it och telekom och vill utmana det traditionella sättet som företag upphandlar dessa tjänster.

– Vi är mycket glada över att ha kunnat knyta Jim till Reunify Group. Jim tillför unik kompetens och erfarenhet inom flera områden där vi ser en stor tillväxtpotential framöver. Jim kommer att fokusera på att bygga och utveckla nya verksamheter inom Reunify Group, men kommer också att tillföra både kompetens och energi på lednings- och styrelsenivå. Jag ser verkligen fram emot att jobba tätt ihop med Jim på vår fortsatta resa, säger Ronny Roos styrelseordförande på ReUnify Group.

Majoritetsägaren Sobro ser också fram emot den fortsatta tillväxten.

– Jim är en nyckelrekrytering för Reunify Group och kommer med sin erfarenhet och kompetens spela en central roll för gruppens fortsatta affärsutveckling. Rekryteringen är också ett kvitto på Reunifys förmåga att attrahera personer av absolut högsta kaliber som delar gruppens vision och värderingar, säger David Stenlund Sager, partner på Sobro.

Jim blir även delägare och en del av ReUnify Groups styrelse.

För mer information:

Ronny Roos, styrelseordförande ReUnify Group
ronny.roos@onehill.se
0702 99 53 35

Jim Roslund, Head of New Business ReUnify Group
jim.roslund@retune.se
0701 49 93 10

Om Retune
Retune AB är ett av Sveriges ledande it-företag som sedan 2011 har levererat specialistkompetens inom cloud, it-infrastruktur, it-säkerhet och konsult till både nationella som globala företag. Retune har sitt huvudkontor i Stockholm med omkring 70 anställda och har under se senaste åren haft en hög tillväxttakt.


Om ReUnify Group
Reunify Group består av Retune, Retune IT Management, Acordo, Tillmobil och Reswitch. Reunify Group erbjuder idag en unik kombination av tjänster. Genom att tillhandahålla moderna it-lösningar, kompletta telekom- och kommunikationslösningar samt virtuella växlar och säljstödsystem har Reunify Group en unik förmåga att som helhetsleverantör kunna effektivisera, förbättra och framtidssäkra ett företags hela it-infrastruktur och kommunikation.

www.reunifygroup.se

Läs mer från pressrum

ReUnify Group, en ledande aktör inom IT och Telekom, lanserade innan sommaren Retune BuyIT. Ett nytt
När vi nu börjar närma oss sommar, sol och semester är vi mycket stolta att kunna
Retune Cyber Security AB och Covr Security AB meddelar nu att de stärkt sitt samarbete för

PÅVÄG TILL MOLNET?

Vi på Retune har sedan start genomfört många lyckade migreringar åt våra kunder. Oavsett behov eller utmaningar, kan vi stå bakom er under hela eller delar av flytten. Du bestämmer. Vi hjälper till.

Vill ni se över era möjligheter att gå till molnet? Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så får du prata med en av våra experter inom cloud för att se vad vi kan göra tillsammans. Helt förutsättningslöst såklart.

Boka din molnanalys här

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA GUIDE

SÅ MAXIMERAR DU NYTTJANDEGRADEN I MOLNET

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

SE WEBINAR

ALLT DU BEHÖVER VETA OM DE NYA CSP-REGLERNA

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA GUIDE

13 FRÅGOR SOM UTVÄRDERAR ER DIGITALA ARBETSPLATS

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA WHITEPAPER

7 SANNINGAR OM KLIENTDATORSKYDD

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.