Business Area Manager

Är du en engagerad ledare med stark drivkraft som vill vara med och bygga vår konsultverksamhet? Vill du arbeta på ett bolag med det uttalade målet att tillhandahålla den absolut bästa it-kompetensen för våra kunder? Nu söker vi en affärsmässig och målmedveten affärsområdeschef som vill vara med i vår vidare expansion!
Ort: Stockholm
Sista ansökningsdag: 2022-03-31
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ditt uppdrag

Retune grundades 2011 och har sedan start lyckats anställa enormt duktiga och professionella medarbetare som tagit oss dit vi är idag. Våra konsulter får konstant lovord från våra kunder och vi bidrar varje dag för våra kunders framgång. Nu behöver vi förstärka vårt lag för med en engagerad affärsområdeschef som kan driva och utveckla vårt affärsområde Professional Services, vår konsultverksamhet. Det handlar om en fortsatt tillväxtresa där du ska arbeta med att utveckla vårt erbjudande, kompetensutveckla våra medarbetare och samtidigt se till att vi växer med än fler grymma kollegor. Som affärsområdeschef är ditt övergripande uppdrag att driva och leda arbetet samt säkerställa att vi når företagets uppsatta mål. Du kommer såklart sitta med i Retunes ledningsgrupp där du tillsammans med övriga medlemmar tar Retune till nästa nivå. Retune befinner sig i en stark tillväxtfas där du får chansen att påverka under resans gång. Vår största partner är Microsoft och vi jobbar både med att utveckla våra kunders infrastruktur och användning. Tillsammans med dina medarbetare säkerställer du att vår kompetens leder eller följer marknadens behov. Du kommer också jobba med tydliga planer för hur verksamheten ska bedrivas framåt med starkt fokus i att ta fram en strategisk plan med nya idéer på hur vi kan lyfta vår konsultverksamhet ännu högre.

Exempel på ansvarsområden:

Vem är du?

Vi tror att du har en passion för att utveckla våra medarbetare och våra kunder. Du har ett genuint intresse för att stötta och utveckla vår verksamhet genom extremt engagerade medarbetare och mycket nöjda kunder. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av att hitta, utveckla och behålla medarbetare över tid. Du brinner för att inspirera, motivera och också driva merförsäljning och utvecklingsarbete. Som affärsområdeschef ansvarar du för verksamhetens utveckling ur ett ekonomiskt och utvecklande perspektiv. Därför tror vi att du har haft liknande ansvarsroller tidigare och kan därför med enkelhet ta ett ekonomiskt ansvar med tydliga befogenheter. Vi tror också att du har erfarenhet av en stark tillväxtresa och identifierar dig med våra värderingar som kompetens, engagemang, passion och innovation. Du är en lagspelare som förstår kraften i att få samtliga medarbetares delaktighet i verksamheten. Du ser dina medarbetares potential och du ser dig som en viktig parameter för våra medarbetares- och verksamhets utveckling. Idag består affärsområdet av strax över 20 konsulter och tillsammans med en briljant och driven säljare tar du affärsområdet vidare. Vi har en stark kultur baserad på ett öppet och prestigelöst klimat där gemenskap och passion ligger till grund för det vi gör och att ha kul tillsammans.

Skills

Meriterande

Retune family

Vad vi erbjuder

På Retune kommer du att jobba ihop med ett grymt gäng som anammar gemenskap och kompetens. Här har vi roligt tillsammans samtidigt som vi strävar efter att alltid vara först på bollen. Vid sidan om jobbet har vi en mängd roliga aktiviteter såsom resor, aw:s och annat kul för att stärka oss som team. Vi erbjuder dig personlig och yrkesmässig utveckling. Hos oss får du en mängd förmåner som exempelvis kollektivavtal, tjänstepension och generöst friskvårdsbidrag.

icons8-idea-100.png

Dynamisk organisation

Här hittar du en levande organisation där idéer och förslag tas tillvara. Hos oss är det högt i tak ihop med engagerade och proffsiga kollegor.

Gemenskap

Vi är inte bara ett företag, vi är en familj där vi tillsammans peppar och stöttar varandra i det vi gör. Vår framgång ligger i engagerade medarbetare där vi bryr oss om varandra på riktigt.

development

Utveckling

Under din tid hos oss får du kontinuerlig utbildning och certifiering, så att du hela tiden hänger med i det senaste. 

Roliga aktiviteter

Barhäng, resor eller pingismatch. Tillsammans hittar vi på kul aktiviteter – både på och utanför jobbet.

Pension

Inte det roligaste kanske, men ack så viktigt. Därför har vi en plan för det.

Friskvårdsbidrag

Såklart erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag.

Är du den vi söker?

Skicka in din ansökan genom att fylla i formuläret. Har du några frågor så är det bara att slå en signal till vår vd Bo Bauhn på 0733 58 10 00. Intervjuer sker löpande, så se till att skicka in din ansökan redan idag!

Kort om oss

Retune AB är ett av Sveriges ledande it-företag som sedan 2011 har levererat specialistkompetens inom it-tjänster, rådgivning, konsult, drift och support till både nationella som globala företag. Med bred erfarenhet och expertis lyfter vi våra kunder till den senaste teknologin, med de senaste lösningarna. Vi skapar en fungerande och kostnadseffektiv it-miljö för alla mål, där vi lyssnar på behovet och tar ansvar från dag ett. På Retune mäter vi vår framgång i nöjda kunder och engagerade medarbetare. Därför är vi extremt stolta över att vara en it-leverantör som uppfyller just det. Retune har kontor i Stockholm och Malmö med ca 70 anställda och har en hög tillväxttakt..

+
Nöjda användare
+
härliga kollegor
+ MKR
Nöjda användare
+
ordvitsar (per dag)

PÅVÄG TILL MOLNET?

Vi på Retune har sedan start genomfört många lyckade migreringar åt våra kunder. Oavsett behov eller utmaningar, kan vi stå bakom er under hela eller delar av flytten. Du bestämmer. Vi hjälper till.

Vill ni se över era möjligheter att gå till molnet? Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så får du prata med en av våra experter inom cloud för att se vad vi kan göra tillsammans. Helt förutsättningslöst såklart.

Boka din molnanalys här

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA GUIDE

SÅ MAXIMERAR DU NYTTJANDEGRADEN I MOLNET

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.