Servicedesk Technician

Tycker du om att arbeta i ett kul team med trevliga kollegor? Gillar du att lösa ärenden och hjälpa våra kunders användare? En doer med social ådra som tycker om att kommunicera med andra människor och inte är rädd för att prata i telefon? Nu söker vi duktiga, sociala och engagerade supporttekniker till vårt team!
Ort: Stockholm
Sista ansökningsdag: 2022-10-20
Tillträde: Enligt överenskommelser

Ditt uppdrag

Vi fortsätter vår snabba tillväxtresa och söker nu nya stjärnor som kommer att ha en betydande roll i att vara vårt ansikte utåt mot våra kunder. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer att bestå av support och felsökning av standardärenden samt problem. Du kommer att jobba nära verksamheten och ärendena löses både via telefon, mejl, remote eller onsite.

Vi söker flera personer till denna tjänst vilket innebär att du kommer får en gedigen upplärning med dina nya kollegor. Vi förväntar oss inte att du ska kunna allt från start, utan vi ser att du har ett intresse för service och teknik. De övriga delarna lär du dig på plats.

Vi erbjuder en genuin och rolig arbetsplats där vi satsar på dig och din utveckling framåt!

Exempel på ansvarsområden:

Vem är du?

För att passa in i rollen så ser vi att du är lösningsorienterad, social och har ett starkt driv. Du är duktig på att ta egna initiativ, komma med nya idéer för förbättring och triggas av att utmana dig själv. Du har hög social kompetens, en lagspelare och känner dig trygg i samtalet med slutanvändaren. Du har lätt för att sätta dig in i nya produkter och förstå nya begrepp.

Kontinuerlig utveckling är något du uppskattar och du trivs som fisken i vattnet när den ena dagen aldrig är den andra lik. Som person är du positiv, engagerad och någon som bidrar till den goda stämningen på kontoret. En doer med starkt kundfokus och högt engagemang!

Skills

Meriterande

Retune family

Vad vi erbjuder

På Retune kommer du att jobba ihop med ett grymt gäng som anammar gemenskap och kompetens. Här har vi roligt tillsammans samtidigt som vi strävar efter att alltid vara först på bollen. Vid sidan om jobbet har vi en mängd roliga aktiviteter såsom resor, aw:s och annat kul för att stärka oss som team. Vi erbjuder dig personlig och yrkesmässig utveckling. Hos oss får du en mängd förmåner som exempelvis kollektivavtal, tjänstepension och generöst friskvårdsbidrag.

icons8-idea-100.png

Dynamisk organisation

Här hittar du en levande organisation där idéer och förslag tas tillvara. Hos oss är det högt i tak ihop med engagerade och proffsiga kollegor.

Gemenskap

Vi är inte bara ett företag, vi är en familj där vi tillsammans peppar och stöttar varandra i det vi gör. Vår framgång ligger i engagerade medarbetare där vi bryr oss om varandra på riktigt.

development

Utveckling

Under din tid hos oss får du kontinuerlig utbildning och certifiering, så att du hela tiden hänger med i det senaste. 

Roliga aktiviteter

Barhäng, resor eller pingismatch. Tillsammans hittar vi på kul aktiviteter – både på och utanför jobbet.

Pension

Inte det roligaste kanske, men ack så viktigt. Därför har vi en plan för det.

Friskvårdsbidrag

Såklart erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag.

Är du den vi söker?

Skicka in din ansökan genom att fylla i formuläret. Har du några frågor så är det bara att slå en signal till vår Head of Operations Eric Gyllenberg på 0709 12 66 59. Intervjuer sker löpande, så se till att skicka in din ansökan redan idag!

Kort om oss

Retune AB är ett av Sveriges ledande it-företag som sedan 2011 har levererat specialistkompetens inom it-tjänster, rådgivning, konsult, drift och support till både nationella som globala företag. Med bred erfarenhet och expertis lyfter vi våra kunder till den senaste teknologin, med de senaste lösningarna. Vi skapar en fungerande och kostnadseffektiv it-miljö för alla mål, där vi lyssnar på behovet och tar ansvar från dag ett. På Retune mäter vi vår framgång i nöjda kunder och engagerade medarbetare. Därför är vi extremt stolta över att vara en it-leverantör som uppfyller just det. Retune har kontor i Stockholm och Malmö med ca 70 anställda och har en hög tillväxttakt..

+
Nöjda användare
+
härliga kollegor
+ MKR
Nöjda användare
+
ordvitsar (per dag)

PÅVÄG TILL MOLNET?

Vi på Retune har sedan start genomfört många lyckade migreringar åt våra kunder. Oavsett behov eller utmaningar, kan vi stå bakom er under hela eller delar av flytten. Du bestämmer. Vi hjälper till.

Vill ni se över era möjligheter att gå till molnet? Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så får du prata med en av våra experter inom cloud för att se vad vi kan göra tillsammans. Helt förutsättningslöst såklart.

Boka din molnanalys här

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA GUIDE

SÅ MAXIMERAR DU NYTTJANDEGRADEN I MOLNET

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.