Retune och Tillmobil skapar en ny utmanare inom IT & telekom

Att IT och telekom smälter samman har det pratats om i många år. Nu är tiden kommen för att skapa en riktig utmanare inom detta område. Därför bildar grundarna av Retune och Tillmobil en ny bolagsgrupp, ReUnify Group, tillsammans med Sobro som ägarpartner.

Såväl Tillmobil som Retune har sedan start haft en långsiktig tillväxtstrategi som har syftat till att komplettera befintlig verksamhet och utveckla erbjudandet för sina kunder. Den strategiska visionen har varit att kunna erbjuda en komplett helhetslösning inom it-infrastruktur och telekom samt bli en av de mest attraktiva arbetsplatserna i Sverige.

Nu har detta blivit verklighet och Retunes tjänsteutbud inom molnbaserad infrastruktur, säkerhet och konsulttjänster kombineras med Tillmobils tjänster inom telefoni, växeltjänster och hårdvara i den nya utmanaren inom IT -och telekom.

– Vi är så otroligt glada över den här satsningen eftersom vi nu kan stärka vårt erbjudande än mer. Det är spännande att tillsammans med Tillmobil kunna arbeta för att överträffa våra kunders förväntningar, säger Bo Bauhn, vd på Retune

Tillsammans blir helheten större än delarna.

– Nu kan vi tillsammans med Retune erbjuda en komplett lösning, något våra kunder efterfrågat de senaste åren. Vi ser verkligen fram emot resan att skapa en verkligt vass utmanare inom IT -och telekom, säger Briar Karim, vd på Tillmobil.

Majoritetsägaren Sobro ser också fram emot den fortsatta tillväxten.

– Både Retune och Tillmobil är entreprenörsdrivna företag med starka värderingar och fokus på att leverera tjänster och en kundupplevelse i absolut framkant. Genom att samla deras expertis under samma tak blir man än mer relevant för kunder som ställer höga krav på sina IT-och kommunikationsplattformar, säger David Stenlund Sager på Sobro.

ReUnify Group innefattar, förutom Retune och Tillmobil, också bolaget Reswitch som driver en modern molnbaserad växellösning. Omsättningen innevarande år beräknas till ca 170 MSEK med strax över 100 medarbetare. Gruppen kommer att ha en gemensam ledning bestående av Bo Bauhn, Farzad Aghazadeh, Briar Karim, Sven Fornling (CFO) och Ronny Roos som styrelseordförande.

För mer information:

Ronny Roos, styrelseordförande
ronny.roos@onehill.se
0702 99 53 35

Bo Bauhn, vd Retune
bo.bauhn@retune.se
0733 58 10 00

Briar Karim, vd Tillmobil
bk@tillmobil.se
0760 40 81 82

Om Retune
Retune AB är ett av Sveriges ledande it-företag som sedan 2011 har levererat specialistkompetens inom cloud, it-infrastruktur, it-säkerhet och konsult till både nationella som globala företag. Retune har sitt huvudkontor i Stockholm med omkring 70 anställda och har under se senaste åren haft en hög tillväxttakt.


Om Tillmobil
Tillmobil är en ledande partner och rådgivare inom telefoni med kontor och samarbeten såväl i Sverige som utomlands. Sedan start 2011 har telecomföretaget hjälpt många av Sveriges företag med abonnemangsanalyser, mobila abonnemang, växeltjänster och hårdvara. I mer än 10 år har bolaget utvecklats i en väldigt konkurrensutsatt bransch och på den tiden vuxit till att idag omsätta ca 70 MSEK.

För mer information, besök www.tillmobil.se

Om Reswitch
En modern växellösning – en app, en upplevelse. Telefoni, chatt, video och samarbete, allt i ett. Dessutom med funktioner som interna undersökningar (survey), integrationer (insights) samt samtals- och videoinspelningar. Med kopplingar till marknadens ledande affärssystem och operatörer är möjligheterna nästan obegränsade.

Läs mer från pressrum

ReUnify Group med bolagen Retune, Tillmobil och Reswitch erbjuder idag en unik kombination av tjänster. Genom
Retune förstärker nu ytterligare sin organisation genom att rekrytera Marcus Landin Larsson som ny Business Area
Efter att ha grundat och bedrivit Retune’s verksamhet framgångsrikt i nära tolv år har Bo Bauhn

PÅVÄG TILL MOLNET?

Vi på Retune har sedan start genomfört många lyckade migreringar åt våra kunder. Oavsett behov eller utmaningar, kan vi stå bakom er under hela eller delar av flytten. Du bestämmer. Vi hjälper till.

Vill ni se över era möjligheter att gå till molnet? Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så får du prata med en av våra experter inom cloud för att se vad vi kan göra tillsammans. Helt förutsättningslöst såklart.

Boka din molnanalys här

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA GUIDE

SÅ MAXIMERAR DU NYTTJANDEGRADEN I MOLNET

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

SE WEBINAR

ALLT DU BEHÖVER VETA OM DE NYA CSP-REGLERNA

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA GUIDE

13 FRÅGOR SOM UTVÄRDERAR ER DIGITALA ARBETSPLATS

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA WHITEPAPER

7 SANNINGAR OM KLIENTDATORSKYDD

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.