Retune rekryterar Business Area Manager i syd

Retune fortsätter växa och satsar nu än mer på verksamheten nere i syd. Dashmir Osmani blir ny affärsområdeschef, som tillsammans med ett starkt team ska utveckla och bygga konsultenheten framåt.
Under förra året expanderade Retune i Sverige och öppnade upp ett nytt kontor i Malmö. Nu satsar Retune på tillväxt inom konsultverksamheten och rekryterar Dashmir Osmani som ny Business Area Manager Dashmir har många års erfarenhet av att driva affärsutveckling och kommer senast från Electra Sweden AB där han jobbat med att bygga upp deras driftavdelning.

– Retune är en stark spelare på marknaden och jag är verkligen glad att få vara med på den här resan. Vi ska fortsätta växa ihop med våra kunder, driva tillväxt och erbjuda den bästa it-kompetensen på marknaden. Retune ska vara det självklara valet, säger Dashmir Osmani, Business Area Manager på Retune.

Satsningen spelar en viktig roll i Retune’s fortsatta resa och tillväxt.

– Intresset från kundsidan har varit enastående och vi känner att vårt inträde i Skåne var helt rätt. Genom rekryteringen av Dashmir får vi nu kraft att skapa ännu högre värde för våra kunder och utveckla vår verksamhet vidare, säger Bo Bauhn, vd på Retune.

Dashmir tillträdde rollen den 20 augusti och kommer vara placerad på Retune’s kontor i Malmö.

För mer information:

Bo Bauhn, vd Retune
bo.bauhn@retune.se
0733 58 10 00

Dashmir Osmani, Business Area Manager Retune
dashmir.osmani@retune.se
0760 24 24 24

Om Retune
Retune AB är ett av Sveriges ledande it-företag som sedan 2011 har levererat specialistkompetens inom cloud, it-infrastruktur, it-säkerhet och konsult till både nationella som globala företag. Retune har sitt huvudkontor i Stockholm med omkring 70 anställda och har under se senaste åren haft en hög tillväxttakt.


Om Retune
Retune AB är ett av Sveriges ledande it-företag som sedan 2011 har levererat specialistkompetens inom cloud, it-infrastruktur, it-säkerhet och konsult till både nationella som globala företag. Retune har sitt huvudkontor i Stockholm med omkring 80 anställda och har under se senaste åren haft en hög tillväxttakt.

För mer information, besök www.retune.se

Läs mer från pressrum

ReUnify Group med bolagen Retune, Tillmobil och Reswitch erbjuder idag en unik kombination av tjänster. Genom
Retune förstärker nu ytterligare sin organisation genom att rekrytera Marcus Landin Larsson som ny Business Area
Efter att ha grundat och bedrivit Retune’s verksamhet framgångsrikt i nära tolv år har Bo Bauhn

PÅVÄG TILL MOLNET?

Vi på Retune har sedan start genomfört många lyckade migreringar åt våra kunder. Oavsett behov eller utmaningar, kan vi stå bakom er under hela eller delar av flytten. Du bestämmer. Vi hjälper till.

Vill ni se över era möjligheter att gå till molnet? Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så får du prata med en av våra experter inom cloud för att se vad vi kan göra tillsammans. Helt förutsättningslöst såklart.

Boka din molnanalys här

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA GUIDE

SÅ MAXIMERAR DU NYTTJANDEGRADEN I MOLNET

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

SE WEBINAR

ALLT DU BEHÖVER VETA OM DE NYA CSP-REGLERNA

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA GUIDE

13 FRÅGOR SOM UTVÄRDERAR ER DIGITALA ARBETSPLATS

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA WHITEPAPER

7 SANNINGAR OM KLIENTDATORSKYDD

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.