ReUnify Group startar Retune IT Management

ReUnify Group med bolagen Retune, Tillmobil och Reswitch erbjuder idag en unik kombination av tjänster. Genom att tillhandahålla både it-lösningar, telekom och växeltjänster är gruppen först i sitt slag med att som helhetsleverantör både kunna effektivisera, förbättra och framtidssäkra en verksamhets kommunikation, it och infrastruktur.

För att ta nästa steg och för att kunna erbjuda marknaden ett än mer omfattande helhetserbjudande, så startar ReUnify Group nu upp Retune IT Management.

– Det här blir ett bra komplement till våra befintliga infrastruktur- och säkerhetstjänster vi har idag. Resan från mark till moln är aktuell för så många bolag, där rätt kompetens från Retune IT Management kan komma in och hjälpa kunderna ta rätt beslut, säger Farzad Aghazadeh vd på Retune.

Retune IT Management kommer bestå av ett starkt team erfarna it-chefer, CIO’s och förändringsledare som via interimuppdrag fungerar som länken mellan verksamhet och it.

Specialistområden kommer vara interim it-chef/CIO, strategikonsulting, upphandlingsuppdrag (sourcing, systemupphandling och kravhantering), förändringsledning samt projektledning. Retune IT Management kommer främst arbeta utifrån perspektivet verksamhetsnytta/krav och inte primärt utifrån IS/it-avdelningens krav och önskemål.

– Vi fortsätter vår resa med att bygga den kompletta it- och telekomkoncernen och är väldigt glada för att Lars Mantefors, med sin långa och breda erfarenhet, vill leda vår it-managementsatsning. Detta bolag blir ett utmärkt komplement till Retunes erbjudande av konsulttjänster och moderna molnlösningar, säger Ronny Roos styrelseordförande på ReUnify Group.

Vd för Retune IT Management blir Lars Mantefors. Lars har 25 års erfarenhet från roller som it-chef, CIO och konsult inom flertalet verksamheter såsom Lyckeby Stärkelsen, Conagri, Granngården, Capgemeni, Atos Medical, Skånemejerier, Fellowmind och Aimpoint.

– Jag ser stor potential i den resa som ReUnify Group nu har startat tillsammans med bolag som Retune och TillMobil. Efter många år som CIO/it-chef och konsult skall det bli otroligt inspirerande att få vara med att bygga ett nytt bolag, utveckla synergierna med systerbolagen samt inte minst utveckla och stöttra våra kunder inom it-management, säger Lars Mantefors ny VD på Retune IT Management.

För mer information:

Ronny Roos, styrelseordförande ReUnify Group
ronny.roos@onehill.se
0702 99 53 35

Lars Mantefors, vd Retune IT Management
lars.mantefors@retune.se
0704 80 15 23

Om Retune
Retune AB är ett av Sveriges ledande it-företag som sedan 2011 har levererat specialistkompetens inom cloud, it-infrastruktur, it-säkerhet och konsult till både nationella som globala företag. Retune har sitt huvudkontor i Stockholm med omkring 70 anställda och har under se senaste åren haft en hög tillväxttakt.


Om ReUnify Group
Reunify Group består av Retune, Tillmobil och Reswitch som tillsammans erbjuder företag en helhetslösning inom it och telekom. Gruppens vision är att erbjuda kunderna en komplett lösning där man tack vare ett brett utbud kan tillhandahålla tjänster inom såväl it-infrastruktur, telefoni och hårdvara, molnbaserade växellösningar och mycket därtill.


Om Retune IT Management
Retune IT Management bildades 2023 och erbjuder kvalificerade IT-ledare för uppdrag som interim CIO/it-chef, seniora projekt- och förändringsledare. Retune IT Management har sitt huvudkontor i Malmö.

Läs mer från pressrum

ReUnify Group, en ledande aktör inom IT och Telekom, lanserade innan sommaren Retune BuyIT. Ett nytt
När vi nu börjar närma oss sommar, sol och semester är vi mycket stolta att kunna
Retune Cyber Security AB och Covr Security AB meddelar nu att de stärkt sitt samarbete för

PÅVÄG TILL MOLNET?

Vi på Retune har sedan start genomfört många lyckade migreringar åt våra kunder. Oavsett behov eller utmaningar, kan vi stå bakom er under hela eller delar av flytten. Du bestämmer. Vi hjälper till.

Vill ni se över era möjligheter att gå till molnet? Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så får du prata med en av våra experter inom cloud för att se vad vi kan göra tillsammans. Helt förutsättningslöst såklart.

Boka din molnanalys här

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA GUIDE

SÅ MAXIMERAR DU NYTTJANDEGRADEN I MOLNET

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

SE WEBINAR

ALLT DU BEHÖVER VETA OM DE NYA CSP-REGLERNA

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA GUIDE

13 FRÅGOR SOM UTVÄRDERAR ER DIGITALA ARBETSPLATS

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA WHITEPAPER

7 SANNINGAR OM KLIENTDATORSKYDD

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.