Vägen till molnet

I det här avsnittet har vi bjudit in Joachim Nässlander från Swedbank som hjälper oss reda ut frågor som hur man tar sig till molnet på bästa sätt och vad man bör tänka på. Vad skulle en flytt innebära för min verksamhet och vilka fallgropar finns? Det och mycket mer!
Avsnitt nummer: 6
2020-12-22
Hur tar man sig egentligen till molnet och vad kostar det? Vad skulle en flytt innebära för min verksamhet och vilka fallgropar finns? Rusningen till molnet fortsätter och enligt Gartner kommer 80 % av företagen att befinna sig där under 2025. Fördelar som flexibilitet, skalbarhet och mobilitet som molnet erbjuder är också starka drivkrafter. Dock finns det ännu en del som tvekar till att påbörja resan. I det här avsnittet träffar vi cloudkungen Joachim Nässlander, Cloud Commander på Swedbank, som delar med sig av alla tips du behöver både innan, under och efter din cloudresa. Varför molnet? Varför inte? Lyssna på dagens avsnitt och låt dig bli inspirerad att ta dina första steg dit!

Vad kostar det egentligen att gå till molnet?

Vill du komma igång? Fyll i formuläret eller hör av dig direkt till oss, så pratar vi mer!

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Fler avsnitt av Cloudpodden

PÅVÄG TILL MOLNET?

Vi på Retune har sedan start genomfört många lyckade migreringar åt våra kunder. Oavsett behov eller utmaningar, kan vi stå bakom er under hela eller delar av flytten. Du bestämmer. Vi hjälper till.

Vill ni se över era möjligheter att gå till molnet? Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så får du prata med en av våra experter inom cloud för att se vad vi kan göra tillsammans. Helt förutsättningslöst såklart.

Boka din molnanalys här

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA GUIDE

13 FRÅGOR SOM UTVÄRDERAR ER DIGITALA ARBETSPLATS

Guide: 13 frågor som utvärderar er digitala arbetsplats

Hämta hem guiden här

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA WHITEPAPER

7 SANNINGAR OM KLIENTDATORSKYDD

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.