VÅRA IT-KONSULTER STÅR REDO FÖR DIG

Vi har spetskompetensen som förstärker din organisation.

Passion och kompetens för modern teknik

Kompetensväxla när ni behöver

På Retune är vi övertygade om att de organisationer som snabbast omsätter strategier och ny teknik till framgångsrika projekt blir morgondagens vinnare. Med hjälp av Retunes it-experter kan våra kunder våga sig på förändring och därmed öka sin konkurrenskraft. Därför tillhandahåller vi spetskompetens, där du som kund får stöd och experthjälp av en eller fler it-konsulter när ni behöver.

Hitta din it-specialist

Det här kan vi hjälpa till med.

Workforce

Förstärk din it-avdelning med rätt expertis. Vår personal besitter lång erfarenhet och hög kompetens som alltid står redo när du behöver. Våra engagerade konsulter kommer in som resursförstärkning på din it-avdelning för att utveckla, stötta och effektivisera verksamheten. Vi hjälper er bemanna tillfälliga eller långvariga uppdrag och garanterar alltid hög leveranskvalité.

Kompetens

Optimera och utveckla din it-miljö med våra konsulter. Med passion för den senaste tekniken tar vi din it-miljö till högre höjder. Vi har en av Sveriges tyngsta konsultkår inom it-infrastruktur där alla besitter minst + 10 års erfarenhet, vilket ger våra kunder de bästa förutsättningarna till att er digitala förändring framåt. Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt och skapar en mer kostnadseffektiv och framtidssäker it-miljö.

Arkitekt

Ta er dagliga drift till ny tekniknivå. Våra konsulter kommer in för att se över hur er it-miljö ser ut idag och därefter tar fram ett förslag på en mer säker, kostnadseffektiv och produktiv miljö för din verksamhet. Genom detta kan ni dra ner på personalresurser och skapa en framtidssäker arbetsplats med hög säkerhet. Vi har kompetens både inom de traditionella it-plattformarna såväl som den nya tekniken inom cloud. 

Management

Behöver du få ordning på er it-avdelning? Eller skapa mer struktur? Våga er på förändring och därmed öka er konkurrenskraft. Vi tillhandahåller kvalificerade konsulter med bred erfarenhet. Vi har kompetens både inom de traditionella it-plattformarna såväl som den nya tekniken inom cloud. 

Vad vi är bra på.

Vår expertis

 • Azure/molnkompetens
 • Active Directory
 • Microsoft Intune (MEM)
 • Operation System Deployment
 • Exchange
 • Hyper-V
 • It-säkerhet
 • Migreringar
 • System Center Configuration
 • Public Key Infrastructure (PKI)
 • Servermanagering
 • Identitetshantering
 • It-ledning
 • Microsoft Server
 • Nät
 • Office 365
 • Projektledning
 • Storage
 • … och mycket mer!

Workforce

Förstärk din it-avdelning med rätt expertis. Vår personal besitter lång erfarenhet och hög kompetens som alltid står redo när du behöver. 

Våra engagerade konsulter kommer in som resursförstärkning på din it-avdelning för att utveckla, stötta och effektivisera verksamheten. Vi hjälper er bemanna tillfälliga eller långvariga uppdrag och garanterar alltid hög leveranskvalite.

Kompetens

Optimera och utveckla din it-miljö med våra konsulter. Med passion för den senaste tekniken tar vi din it-miljö till högre höjder.

Vi har en av Sveriges tyngsta konsultkår inom it-infrastruktur där alla besitter minst + 10 års erfarenhet, vilket ger våra kunder de bästa förutsättningarna till att er digitala förändring framåt.

Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt och skapar en mer kostnadseffektiv och framtidssäker it-miljö.

Arkitekt

Ta er dagliga drift till ny tekniknivå. Våra konsulter kommer in för att se över hur er it-miljö ser ut idag och därefter tar fram ett förslag på en mer säker, kostnadseffektiv och produktiv miljö för din verksamhet.

Genom detta kan ni dra ner på personalresurser och skapa en framtidssäker arbetsplats med hög säkerhet.

Vi har kompetens både inom de traditionella it-plattformarna såväl som den nya tekniken inom cloud. 

Management

Våga er på förändring och därmed öka er konkurrenskraft. Vi tillhandahåller kvalificerade konsulter med bred erfarenhet.

Hög kompetens

Våra konsulter besitter hög kompetens inom sina områden. Sedan bolagsstart 2011 har vi handplockat kompetens för att ge våra kunder de bästa förutsättningarna. Detta har gett oss en stark företagskultur, en nästintill obefintlig personalomsättning och nöjda kunder.

Fokus på verksamheten

Våra kunder är medelstora och stora företag som är beroende av att ha rätt kompetens för rätt lösningar. De har höga krav på kunnande och professionalism i kombination med snabbhet och beprövade lösningar. Våra konsulter hjälper er nå målen. Vi har spetskompetensen ni behöver.

Nå era mål

Att arbeta tillsammans med Retune kännetecknas av gemenskap, kommunikation och många glada skratt. Retune som bolag är enkelt, flexibelt och entreprenörsdrivet. Vi kan därför reagera mycket snabbt på dina önskemål samt förändringar på marknaden.

KONTAKTA OSS

Låt oss göra något fantastiskt tillsammans!

Fyll i formuläret så pratar vi mer om hur vi kan stötta dig i dina kommande it-projekt.

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

PÅVÄG TILL MOLNET?

Vi på Retune har sedan start genomfört många lyckade migreringar åt våra kunder. Oavsett behov eller utmaningar, kan vi stå bakom er under hela eller delar av flytten. Du bestämmer. Vi hjälper till.

Vill ni se över era möjligheter att gå till molnet? Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så får du prata med en av våra experter inom cloud för att se vad vi kan göra tillsammans. Helt förutsättningslöst såklart.

Boka din molnanalys här

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA GUIDE

SÅ MAXIMERAR DU NYTTJANDEGRADEN I MOLNET

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

SE WEBINAR

ALLT DU BEHÖVER VETA OM DE NYA CSP-REGLERNA

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA GUIDE

13 FRÅGOR SOM UTVÄRDERAR ER DIGITALA ARBETSPLATS

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA WHITEPAPER

7 SANNINGAR OM KLIENTDATORSKYDD

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.