Kunskaps-banken

KUNSKAPSBANKEN

Kunskap är makt

Hämta hem användbara guider eller whitepapers för att effektivisera arbetsplatsen för dina medarbetare eller kika på våra on-demand webinar för värdefulla insikter från våra experter.

ON-DEMAND

WEBINAR

I oktober 2021 inför Microsoft nya regler för inköp av licenser genom CSP-programmet. Lär dig mer om den nya licensmodellen i vårt webinar!

Se webinar

GUIDE

Guiden som ger dig stöd för en första utvärdering av er digitala arbetsmiljö. Här får du en helhetssyn på vad er digitala arbetsplats skulle behöva och varför.

Hämta guide

WHITEPAPER

En rapport som visar fördjupade insikter i de utmaningar som organisationernas it-team hanterar varje dag i försvaret mot cyberattacker.

Hämta whitepaper

Signa upp dig för mer kunskap!

Vill du ta del av våra nyhetsbrev, inspiration och tips från oss? Signa upp dig här!

KOMMANDE EVENT

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

LIVE-WEBINAR

Allt du behöver veta om nya CSP-reglerna

Delta i vårt livewebinar där vi lyfter allt du behöver veta om de nya CSP-förändringarna och vad du bör tänka på när det väl träder i kraft.

PÅVÄG TILL MOLNET?

Vi på Retune har sedan start genomfört många lyckade migreringar åt våra kunder. Oavsett behov eller utmaningar, kan vi stå bakom er under hela eller delar av flytten. Du bestämmer. Vi hjälper till.

Vill ni se över era möjligheter att gå till molnet? Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så får du prata med en av våra experter inom cloud för att se vad vi kan göra tillsammans. Helt förutsättningslöst såklart.

Boka din molnanalys här

SE WEBINAR

ALLT DU BEHÖVER VETA OM DE NYA CSP-REGLERNA

HÄMTA GUIDE

13 FRÅGOR SOM UTVÄRDERAR ER DIGITALA ARBETSPLATS

HÄMTA WHITEPAPER

7 SANNINGAR OM KLIENTDATORSKYDD