En trygg
it-partner

Kvalitet, smarta lösningar och hög säkerhet. Allt anpassat efter din verksamhet.

Experter på molnet och framtidens it

Vi skapar framtidens lösningar

Retune är en branschledande it-infrastrukturpartner i marknadens Corporate-segment. Vi som jobbar här är ett gäng digital natives som specialiserat oss inom cloud, it-infrastruktur och säkerhet med nutidens och framtidens teknik. Med enastående goda relationer och högt engagemang hjälper vi våra kunder att ligga i teknisk framkant. Vi sätter alltid våra kunder i första hand, och vill skapa den bästa lösningen för just dina behov, ditt företag och dina mål.

Lång erfarenhet av branschen

Vårt team besitter hög kompetens inom sina områden. Sedan bolagsstart 2011 har vi handplockat spetskompetens för att ge våra kunder debästa förutsättningarna.

Perfect fit för Corporate-segmentet

Vi har en governancemodell skapad för corporate- och SMB-segmentet som gör att du som kund alltid är sedd och får det bästa från oss. Vi värdesätter och har intresse av att lära känna våra kunders verksamhet och dess krav på it på riktigt.

Senaste tekniken i branschen

Vi jobbar alltid med de senaste lösningarna i branschen där vi kontinuerligt effektiviserar och förbättrar våra kunders it under avtalstiden. Vi förknippar med kvalitet, smarta lösningar och hög säkerhet.

Nöjda kunder

Med enastående goda relationer och ett högt engagemang hjälper vi våra kunder att ligga i teknisk framkant. Nöjda kunder är vår melodi genom en väl satt Governance-modell som gör att vi alltid jobbar nära våra kunder.

LONG STORY SHORT ...

Retune startades 2011 och var då först med att satsa på Microsoft molntjänster. Det var därifrån allting började. Retune ville bli en leverantör och partner som ger mervärde på riktigt. Vi ville skapa en fungerande och kostnadseffektiv it-miljö för företag som förverkligar mål både idag och framåt. Det är hela grejen. Vi stannar aldrig. Vi vill ta din verksamhet till högre höjder och utveckla den vidare.

några av våra kunder

Vi jobbar med de bästa

Hur vi jobbar

Vår passion ligger i att skapa moderna it-lösningar som leder till ökad produktivitet. Lösningar som ger alla i organisationen ett lyft. Inga tekniska utmaningar är för stora för oss och med hög kompetens, en framtidsplan och strategi för vart du vill ta din it-miljö framåt, så fokuserar vi på det som krävs för att få det att fungera. Och för att du ska nå dina mål.

Skrota låsta lösningar

Låsta lösningar är passé. Det är din verksamhet och den förändras hela tiden. Därför betalar du bara för det du behöver. Inget mer. Vi uppdaterar och implementerar de senaste teknologierna för bästa kvalité och högsta säkerhet. Pay as you go.

Vi bryr oss lite mer

Det kan låta klyschigt, men vår framgång handlar om genuint engagemang, lagarbete och att vi lyssnar på våra kunders utmaningar och behov. En personlig kontakt. Vi bryr oss på riktigt och vill ta din verksamhet framåt. Vi blir din partner mer än en bara en it-leverantör. Ditt behov och din verksamhet är vårt fokus. Vi vill få en djup förståelse för dina utmaningar och din affär, och utefter det skapa lösningarna.

Experter på molnet

Behovet av molntjänster ökar och vi har sedan start hjälpt företag ta take-off till molnet. Vi tar fram anpassade molnlösningar och ser till att ni får ut det mesta och det bästa av verktygen. Har du koll på alla applikationer och vet dina kollegor hur de ska användas?

Ditt stöd hela vägen

När din management-miljö är igång, eller driften av dina servrar går som på räls, så sitter vi inte bara bredvid och tittar på. Vi är ditt stöd hela vägen. Vi ser till att din verksamhet utvecklas, att ni använder alla features på rätt sätt, sparar tid och jobbar effektivt. Ett dedikerat team kommer alltid vara där om du har en fråga. Vi kommer också tillbaka till dig om vi ser möjlighet till förbättring eller om vi ser andra lösningar på hur ni kan arbeta mer proaktivt. Vi ser också till att implementera det senaste, detta för att se till att er verksamhet får ut det mesta och det bästa.

JOBBA MED OSS?

Vi älskar det vi gör

Ja, vi kallar oss nog för passionerade geeks. Vi brinner för omöjliga och möjliga tekniska utmaningar som vi dagligen bemästrar. Vi hittar nya tekniska vägar som provkörs och hårdtestas. Under tiden har vi otroligt kul tillsammans och vi har en gemenskap som vi tror inte slår någon annan. Här bryr vi oss om vårt bolag, våra kunder och våra medarbetare fullt ut.
Think outside the box
Utveckling
Teknik
Dedikation

Partnerskap du tjänar på

Vi är övertygade om att det är genom  bra partnerskap och strategiska samarbeten med andra som vi blir bäst. Därför har vi noga valt ut de partners vi vill jobba med för att tillsammans kunna erbjuda det våra kunder vill ha.

"Vår ambition är att skapa smarta lösningar som gör våra kunder framgångsrika."

- Farzad aghazadeh, vd

”För oss är det viktigt att vara en partner för våra kunder, inte en vanlig leverantör.”

Farzad Aghazadeh -Försäljningschef

LÅT OSS SNACKA IT!

Är vi en perfect match för er? Låt oss ta reda på det! Fyll i formuläret, så pratar vi mer om vilka lösningar som skulle passa din verksamhet bäst och hur vi kan hjälpa er! Helt förutsättningslöst såklart.

Vi har lång erfarenhet och hjälper gärna till!

E-post:
info@retune.se

Telefon:
+ 46 (8) 410 842 00

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

PÅVÄG TILL MOLNET?

Vi på Retune har sedan start genomfört många lyckade migreringar åt våra kunder. Oavsett behov eller utmaningar, kan vi stå bakom er under hela eller delar av flytten. Du bestämmer. Vi hjälper till.

Vill ni se över era möjligheter att gå till molnet? Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så får du prata med en av våra experter inom cloud för att se vad vi kan göra tillsammans. Helt förutsättningslöst såklart.

Boka din molnanalys här

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA GUIDE

SÅ MAXIMERAR DU NYTTJANDEGRADEN I MOLNET

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

SE WEBINAR

ALLT DU BEHÖVER VETA OM DE NYA CSP-REGLERNA

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA GUIDE

13 FRÅGOR SOM UTVÄRDERAR ER DIGITALA ARBETSPLATS

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA WHITEPAPER

7 SANNINGAR OM KLIENTDATORSKYDD

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.