Retune & Storyals

Ett partnerskap för digital kompetensutveckling

Ett partnerskap för digital kompetens- utveckling

Vad Retune och Storyals gör

Retune och Storyals har ett gemensamt mål att hjälpa organisationer att öka sin digitala förmåga och framtidssäkra sitt arbetssätt. De gör detta genom att kombinera Retunes expertis inom digital transformation och IT-strategi med Storyals unika utbildningsprodukt och program som bygger på story-baserade kurser, professionell vägledning och molnbaserad läroplattform. Tillsammans kan de erbjuda sina kunder en helhetslösning som anpassas efter organisationens behov, arbetssätt, regelverk och policys.

Storyals utbildningsprodukt och program

Storyals utbildningsprodukt består av engagerande, story-baserade kurser som visar verkliga arbetssituationer och best practices för att använda Microsoft 365. Kurserna är tidsoptimerade, kontinuerligt uppdaterade och tillgängliga på flera språk. Kurserna kan även anpassas med kundens egen profil, text pop-ups och undertexter för att förmedla kundspecifika arbetssätt och policys. Storyals utbildningsprodukt installeras direkt i användarnas digitala arbetsplats och möjliggör lärande var som helst och när som helst.

Utbildningsprodukt

Storyals Lite

En kostnadseffektiv och stilren produkt där du kan få Storyals utbildningar i din egen Microsoft 365-miljö via SharePoint. Denna produkt är idealisk för medelstora till stora organisationer som vill tillhandahålla Storyals utbildningar till sina anställda via deras intranät eller lägga till Storyals kurser till ett befintligt Learning Management System (LMS).

Storyals Pro

Storyals Pro är den bästa träningsprodukten om du vill ha en modern och effektiv lösning för att aktivt hantera utbildning av nya digitala sätt att arbeta med Microsoft 365 –från var som helst på den digitala arbetsplatsen.

Storyals LMS365

Storyals LMS365 är den idealiska utbildningslösningen om du vill ha den fulla kraften av Storyals utbildningar –kombinerat med ett marknadsledande Learning Management System för hela din organisation.

Storyals WorkplaceBuddy

En utbildningsprodukt i världsklass, med tillgång till unika kurser direkt i Microsoft Teams och som en del i det dagliga arbetet. Storyals WorkplaceBuddy kombinerar det bästa från e-learning, chattbotteknik och individuell coachning i en modern och inspirerande utbildningsprodukt. Produkten är paketerad i en Teams-app och är perfekt för organisationer som vill ha en enkel och effektiv lösning med kontinuerlig utbildning för den digitala arbetplatsen. 

Utbildningsprogrammen för din utveckling

 

Retune har, tillsammans med Storyals, även utbildningsprogram som är instruktörsledda som kompletterar utbildningsprodukten och riktar sig till olika målgrupper och behov. Programmen är följande:

Digital Upskill Program

Ett utbildningsprogram för alla anställda som innehåller en dedikerad Customer Success Manager, en skräddarsydd utbildningsplan, kvartalsvisa webbinarium, veckovisa tips, svar på produktivitetsfrågor och anpassade timmar med en produktivitetscoach.

Digital Leadership Program

Ett ledarskapsprogram för specifika individer, till exempel pilotgrupp, ledningsgrupp eller ambassadörer, i nya digitala arbetssätt med Microsoft 365. Programmet innehåller personlig utbildningsplan, individuella coachningssessioner och workshops med sitt direkta team.

Kick-Start Program - Microsoft 365 Copilot

Ett riktat utbildningsprogram för de nyckelpersoner i organisationen som använder AI och Copilot i sitt dagliga arbete. Programmet leds av Storyals erfarna produktivitetscoacher och innehåller personlig utbildningsplan, individuella coachningssessioner och workshops med sitt direkta team.

Adoption Service

En tjänst som hjälper organisationer att driva förändring och öka användandet av Microsoft 365 genom att kommunicera som ett proffs i Teams, briljera i möten med Whiteboard, dela dokument på bästa sätt och arbeta tryggare.

Varför välja Retune och Storyals

Retune och Storyals erbjuder ett unikt värde för sina kunder genom att kombinera sin expertis, erfarenhet och passion för digital transformation och kompetensutveckling. Genom att välja Retune och Storyals får kunderna följande fördelar:
Maximerar lärandet genom kontinuerlig story-baserad utbildning och coachning som är anpassad efter organisationens arbetssätt och språk.
Stärker förmågan hos individer att jobba digitalt och förbättrar samarbetet inom organisationer.
Minskar antalet supportärenden och frigör tid för mer värdeskapande aktiviteter.
Inspirerar och motiverar till nya arbetssätt och blir en del av den interna kommunikationen.
Skapar förutsättningar för att hålla sig uppdaterad och utnyttja de senaste nyheterna från Microsoft, till exempel M365 Copilot.
Erbjuder medarbetare kontinuerligt lärande, ökad medarbetarnöjdhet och används vid on-boarding av nya talanger.

Kontakt

Om du är intresserad av att veta mer om Retune och Storyals partnerskap och utbildningserbjudande för Microsoft 365, kontakta oss i formuläret!

HÄMTA GUIDE

SÅ MAXIMERAR DU NYTTJANDEGRADEN I MOLNET

[advanced_iframe src="https://pages.upsales.com/9099u8b97e644dd114aa480705d959c1fe2a5-frame" width="100%" height="400"]

SE WEBINAR

ALLT DU BEHÖVER VETA OM DE NYA CSP-REGLERNA

[advanced_iframe src="https://pages.upsales.com/9099u9b6e659f1efd408e8b189c11a348cf91-frame" width="100%" height="400"]

HÄMTA GUIDE

13 FRÅGOR SOM UTVÄRDERAR ER DIGITALA ARBETSPLATS

[advanced_iframe src="https://pages.upsales.com/9099u81123f0a8d5a4cb3b2c984d21e125475-frame" width="100%" height="400"]

HÄMTA WHITEPAPER

7 SANNINGAR OM KLIENTDATORSKYDD

[advanced_iframe src="https://pages.upsales.com/9099u81123f0a8d5a4cb3b2c984d21e125475-frame" width="100%" height="400"]