KLÖVERN

KUNDCASE

Det här är Klövern

Klövern är ett ungt och erfaret bostadsbolag bildat av ALM Equity och Corem Property Group med syfte att bli ett bolag som framåt ska bygga smarta, klimatsmarta, innovativa hyresrätter för framtidens hyresgäster. Bolaget har en imponerande byggrättsportfölj på 24.000 bostäder, huvudsakligen belägna i Stockholmsområdet, och inkluderar också tre fastigheter med hyresrätter och 28 projekt med kommersiella lokaler. Med en vision att bli Sveriges största och smartaste bostadsbolag, är Klövern en spännande aktör att följa på dess resa. 

Utmaning

Hitta en pålitlig it-partner som kan ta hand om hela it-infrastrukturen och uppfyller de höga säkerhetskrav som krävs.

Lösningen

Sätta upp en ny it-miljö från grunden och därefter lämna över hela ansvaret.

Resultat

Få en säker, tillgänglig och modern it-miljö som gör att de kan fokusera på sin kärnverksamhet.

Utmaningen

Målsättning

Under våren 2022 bildade Corem Property Group och ALM Equity det nya bostadsbolaget Klövern som ska bli ett av Sveriges största hyresrättsbolag. Därför började jakten på att hitta en ny it-partner som kan ta hand om hela infrastrukturen, så att de själva kan fokusera på sin kärnverksamhet. De ville tillgängliggöra hela it-infrastrukturen och kunna ha en säker miljö för medarbetarna oavsett om man är ute och jobbar i fastigheterna, hemma eller på kontoret. De letade efter en pålitlig partner som kunde erbjuda moderna, säkra och trygga lösningar, samtidigt som de behövde uppfylla höga säkerhetskrav för att kunna börsnoteras. 

"Det ställdes höga säkerhetskrav på oss."

Lösningen

Vad vi gjorde

 Under upphandling av ny partner upplevdes Retune vara en lyhörd leverantör i framkant som lyssnade till Klöverns behov och inte bara prackade på en massa tjänster. Därför föll valet av partner på Retune inom alla tjänster: Modern Workplace, Modern Network, Order Management, licenser, backup och servicedesk. En samarbetspartner som tog helheten och fokuserat kan jobba med att it-miljön alltid är modern, säker samt up and running. 

"Vi ville outsourca hela vår it-infrastruktur till en modern partner som lyssnar till våra behov och kan hjälpa oss utveckla vår it till det bättre."

"Jag kan nu släppa it-frågorna och känna mig trygg med att vi har en modern, fungerande, tillgänglig och säker arbetsplats för alla medarbetare."

Malin Ullman, Chef Affärsstöd på Klövern

Resultatet

Hur vi löste det

 Genom samarbetet med Retune har Klövern lyckats skapa en smidig, säker och modern it-miljö som fungerar helt felfritt. Retune har koll på miljön och med tajt dialog och proaktiv övervakning upptäcker problem innan de ens märks av Klövern själva. Med all it samlad hos en och samma partner kan de nu fokusera på att växa och utveckla sin verksamhet, medan Retune sköter den dagliga driften och utvecklingen av miljön. Alla medarbetare får också snabb hjälp när de behöver. Framåt kan Klövern nu fokusera på att bygga smarta, uppkopplade och moderna fastigheter, och med molnbaserade lösningar kan arbeta var de än befinner sig utan problem att komma åt viktiga system och data. Klövern planerar att växa och bli ett av Sveriges största hyresrättsbolag med högt fokus på moderna lösningar, där tanken är att utveckla flera ben inom bolaget som man tillsammans med Retune kan jacka på det it-mässiga framöver även där. 

"Retune är en proffsig och lyhörd it-partner som inte prackar på oss tjänster, utan lyssnar till våra behov."

Jobba med oss

Vill du prata mer om hur ni kan skapa en effektiv och modern it-infrastruktur för dina medarbetare? Hör av dig! Vi pratar gärna mer om hur vi kan samarbeta.PÅVÄG TILL MOLNET?

Vi på Retune har sedan start genomfört många lyckade migreringar åt våra kunder. Oavsett behov eller utmaningar, kan vi stå bakom er under hela eller delar av flytten. Du bestämmer. Vi hjälper till.

Vill ni se över era möjligheter att gå till molnet? Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så får du prata med en av våra experter inom cloud för att se vad vi kan göra tillsammans. Helt förutsättningslöst såklart.

Boka din molnanalys här

[advanced_iframe src="https://pages.upsales.com/9099uc627f0c5291d49608e971de1f5eb2ed4-frame" width="100%" height="500"]

HÄMTA GUIDE

SÅ MAXIMERAR DU NYTTJANDEGRADEN I MOLNET

[advanced_iframe src="https://pages.upsales.com/9099u8b97e644dd114aa480705d959c1fe2a5-frame" width="100%" height="400"]

SE WEBINAR

ALLT DU BEHÖVER VETA OM DE NYA CSP-REGLERNA

[advanced_iframe src="https://pages.upsales.com/9099u9b6e659f1efd408e8b189c11a348cf91-frame" width="100%" height="400"]

HÄMTA GUIDE

13 FRÅGOR SOM UTVÄRDERAR ER DIGITALA ARBETSPLATS

[advanced_iframe src="https://pages.upsales.com/9099u81123f0a8d5a4cb3b2c984d21e125475-frame" width="100%" height="400"]

HÄMTA WHITEPAPER

7 SANNINGAR OM KLIENTDATORSKYDD

[advanced_iframe src="https://pages.upsales.com/9099u81123f0a8d5a4cb3b2c984d21e125475-frame" width="100%" height="400"]