Retune’s vd Bo Bauhn lämnar över stafettpinnen

Efter att ha grundat och bedrivit Retune’s verksamhet framgångsrikt i nära tolv år har Bo Bauhn nu bestämt sig för att ta nästa steg i sin karriär och ägna tiden åt nya projekt. Bosse lämnar med varm hand över rodret till sin kompanjon, affärspartner och vän Farzad Aghazadeh, tidigare vice vd på Retune, som tillträder rollen som ny vd.

– Jag är ödmjukt tacksam och stolt över vad vi tillsammans har åstadkommit sedan starten av Retune. Det har varit en helt fantastisk resa där vi har utmanat marknaden, tagit marknadsandelar och en stark position som ett av Sveriges ledande it-företag inom molntjänster. Nu känner jag att det är en naturlig tid för mig att ta mig an nya projekt och med trygghet lämna över ansvaret till min nära kompanjon Farzad Aghazadeh, säger Bo Bauhn.

Farzad Aghazadeh har varit med från ett tidigt skede under uppbyggnaden av Retune och har varit starkt bidragande till att föra bolaget till dess nuvarande starka ställning. Därför föll valet helt naturligt, både från styrelsen och Bo själv, att det är Farzad som ska tillträda rollen som ny vd.

– Jag och Bosse har jobbat tillsammans under många år, det är såklart känslomässigt att han lämnar. Däremot är jag oerhört stolt över vad vi tillsammans har åstadkommit ihop och jag ser fram emot att fortsätta utveckla vår verksamhet tillsammans med det fantastiska team vi har idag, säger Farzad Aghazadeh vd på Retune.

Bo Bauhn lämnar även styrelsen i holdingbolaget ReUnify Group som etablerades i somras.

– När jag engagerade mig i Retune för två år sedan, så gjorde jag det först och främst för att jag kände en stark samhörighet med Bosse och Farzad. Jag tackar Bosse otroligt mycket för allt han gjort för Retune och önskar honom stort lycka till med hans nästa projekt i livet. Jag vill också passa på att hälsa Farzad välkommen som vd för Retune. Han är det naturliga och självklara valet, säger Ronny Roos, styrelseordförande i ReUnify Group.

– Jag vill tacka alla mina medarbetare, vänner och kollegor i branschen. Resan vi har gjort tillsammans har varit helt fantastisk! Bolaget står idag väl rustat för att fortsätta utvecklas vidare och jag är övertygad om att Retune kommer ha en fortsatt ljus framtid med Farzad i spetsen. Jag ser fram emot att följa den fortsatta framgångsresan, avslutar Bo Bauhn.

För mer information:

Ronny Roos, styrelseordförande Retune
ronny.roos@onehill.se
0702 99 53 23

Farzad Aghazadeh, vd Retune
farzad.aghazadeh@retune.se
0709 12 66 11

Om Retune
Retune AB är ett av Sveriges ledande it-företag som sedan 2011 har levererat specialistkompetens inom cloud, it-infrastruktur, it-säkerhet och konsult till både nationella som globala företag. Retune har sitt huvudkontor i Stockholm med omkring 70 anställda och har under se senaste åren haft en hög tillväxttakt.

Läs mer från pressrum

ReUnify Group, en framstående leverantör av tekniklösningar och konsulttjänster, meddelar idag lanseringen av Retune Cyber Security,
Reunify Group är glada över att meddela att Jim Roslund ansluter som Head of New Business.
ReUnify Group med bolagen Retune, Tillmobil och Reswitch erbjuder idag en unik kombination av tjänster. Genom

PÅVÄG TILL MOLNET?

Vi på Retune har sedan start genomfört många lyckade migreringar åt våra kunder. Oavsett behov eller utmaningar, kan vi stå bakom er under hela eller delar av flytten. Du bestämmer. Vi hjälper till.

Vill ni se över era möjligheter att gå till molnet? Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så får du prata med en av våra experter inom cloud för att se vad vi kan göra tillsammans. Helt förutsättningslöst såklart.

Boka din molnanalys här

HÄMTA GUIDE

SÅ MAXIMERAR DU NYTTJANDEGRADEN I MOLNET

SE WEBINAR

ALLT DU BEHÖVER VETA OM DE NYA CSP-REGLERNA

HÄMTA GUIDE

13 FRÅGOR SOM UTVÄRDERAR ER DIGITALA ARBETSPLATS

HÄMTA WHITEPAPER

7 SANNINGAR OM KLIENTDATORSKYDD