MODERN WORKPLACE

En effektiv och flexibel arbetsplats för alla dina medarbetare

Sömlös klientlösning för din verksamhet

Idag är det inte traditionell IT som gäller. Fler enheter är involverade i verksamheten och arbetsplatsen är mer flexibel. Därför är en felfri och säker management-miljö helt självklar. Vår helhetslösning Retune Client är till för er som vill frigöra tid och pengar genom automatiserade installationer, skalbarhet och förenklad infrastruktur. En flexibel och tillgänglig arbetsplats för alla dina medarbetare där vi tar helhetsansvaret för er klientmiljö. 

01

Kom igång snabbt

Skippa implementations-kostnader och kom igång med en SAAS-arkitektur utan hårdvara eller agenter. En automatiserad enhetsinstallation – snabbt och enkelt.

02

Ligg steget före

Förenkla felsökning på ett proaktivt sätt och avhjälp era problem innan användarna påverkas. Konsolidera era verktyg så att alla i it-teamet har tillgång till samma data och kan hjälpas åt snabbare.

03

Skala efter behov

Ingen inlåsning, tjänsten skalar i takt med din verksamhet. Du betalar bara för det du behöver, inget mer. Det kan innebära betydande besparingar av resurser såväl som förlorade affärer och good-will.

"Retune har den vassaste kompetensen i branschen, både kunskapsmässigt och socialt."

Martin Palmér, IT-chef på Järntorget

"Retune levererar vår klientplattform med hög kvalitet, så att vi kan fokusera på det vi är bäst på."

Amir Chizari, CIO och CDO på Riksbyggen
Vi hjälper dig

Låt dina medarbetare fokusera på rätt saker

Vår passion ligger i att skapa moderna IT-lösningar som leder till ökad produktivitet. Med lång erfarenhet och hög kompetens inom klienthantering, tar vi fram det bästa för er. Retune Client bygger på modern teknik som kontinuerligt underhålls och uppdateras vilket gör att din IT-avdelning kan få mer tid att fokusera på verksamheten. Dina medarbetare kan vara produktiva varje dag och jobba obehindrat oavsett var de befinner sig, eller vilken enhet de använder. 

Effektivt stöd för hela verksamheten

Det här kan du förvänta dig:

Unik molntjänst

Vår klientjänst är helt molnmanagerad vilket gör att du får full kontroll med skalbar och dynamisk hantering av alla enheter. Vi ser också till att din IT-miljö är säker och ständigt uppdaterad med de senaste versionerna.

Modern teknik

Vår tjänst är en modern och komplett arbetsplats med den senaste tekniken för en produktiv och flexibel arbetsplats – oavsett var dina medarbetare befinner sig.

Inga inlåsningar

Vi vet alla att verksamheter är i ständig förändring. Därför erbjuder vi absolut flexibilitet och frihet där ni kan skala upp eller ner efter behov helt utefter din verksamhets behov.

modern-workplace-retune

LÅT OSS SAMARBETA!

Vill du veta mer om hur du kan skapa en  flexibel och digital arbetsplats för dina användare? Hör av dig till oss i formuläret, så pratar vi mer om vilka lösningar som passar bäst för just din verksamhet.

Vi har lång erfarenhet och hjälper gärna till!

E-post:
info@retune.se

Telefon:
+ 46 (8) 410 842 00PÅVÄG TILL MOLNET?

Vi på Retune har sedan start genomfört många lyckade migreringar åt våra kunder. Oavsett behov eller utmaningar, kan vi stå bakom er under hela eller delar av flytten. Du bestämmer. Vi hjälper till.

Vill ni se över era möjligheter att gå till molnet? Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så får du prata med en av våra experter inom cloud för att se vad vi kan göra tillsammans. Helt förutsättningslöst såklart.

Boka din molnanalys här

[advanced_iframe src="https://pages.upsales.com/9099uc627f0c5291d49608e971de1f5eb2ed4-frame" width="100%" height="500"]

Ladda ned vår guide

Vill du effektivisera er digitala arbetsmiljö? Ladda ner vår guide för att ta del av en massa tips och tricks som du kan göra helt själv redan idag!

HÄMTA GUIDE

SÅ MAXIMERAR DU NYTTJANDEGRADEN I MOLNET

[advanced_iframe src="https://pages.upsales.com/9099u8b97e644dd114aa480705d959c1fe2a5-frame" width="100%" height="400"]

SE WEBINAR

ALLT DU BEHÖVER VETA OM DE NYA CSP-REGLERNA

[advanced_iframe src="https://pages.upsales.com/9099u9b6e659f1efd408e8b189c11a348cf91-frame" width="100%" height="400"]

HÄMTA GUIDE

13 FRÅGOR SOM UTVÄRDERAR ER DIGITALA ARBETSPLATS

[advanced_iframe src="https://pages.upsales.com/9099u81123f0a8d5a4cb3b2c984d21e125475-frame" width="100%" height="400"]

HÄMTA WHITEPAPER

7 SANNINGAR OM KLIENTDATORSKYDD

[advanced_iframe src="https://pages.upsales.com/9099u81123f0a8d5a4cb3b2c984d21e125475-frame" width="100%" height="400"]