Lästid:  1  min

Retune AB får utmärkelse som ett great place to work

Certifierad mellan Januari/2024 – Januari/2025

Solna, — Retune är stolt över att ha blivit certifierad av Great Place to Work®.
Den prestigefyllda utmärkelsen bygger helt på vad nuvarande medarbetare säger om sin erfarenhet av att arbeta på Retune. I år säger 86 % av de anställda att Retune är ett bra ställe att arbeta på. Great Place to Work® är den globala ledaren inom arbetsplatskultur och hjälper organisationer att möjliggöra för ledarskapsbeteenden som ger ökad lönsamhet, engagerade medarbetare och fler innovationer. De organisationer som lever upp till de högt satta kraven för att vara ett great place to work får en certifiering som sträcker sig över 12 månader.

”En Great Place to Work-Certifiering™ är inget som kommer av sig själv – det kräver kontinuerligt engagemang för medarbetarens arbetsplatskultur och deras upplevelse av den”, säger Jeanette Bergvall, vd för Great Place to Work. ”Certifieringen är det enda officiella erkännandet som helt grundas på medarbetarnas faktiska upplevelser av arbetsplatsen. Att bli certifierad innebär att Retune är en av de bästa organisationerna i landet.”

”Vi är stolta över att bli Great Place to Work-Certified™ eftersom vi ser medarbetarupplevelsen som en högsta prioritet varje dag”, säger VD Farzad Aghazadeh och fortsätter ”Detta är inte bara en utmärkelse för vårt företag, utan en hyllning till varje individ som bidrar till den positiva och inkluderande atmosfär vi skapar tillsammans. Vi har alltid strävat efter att skapa en arbetsplats där varje medarbetare känner sig uppskattad, respekterad och inspirerad varje dag. Denna certifiering är en bekräftelse på att våra ansträngningar, engagemang och gemensamma värderingar har format oss till en plats där människor inte bara trivs, utan också blomstrar”.

Vad gör Retune till ett Great Place to Work

Vårt framgångsrika samarbete och dedikation till att skapa en positiv företagskultur har skapat en unik gemenskap här på Retune. Det är en plats där idéer välkomnas, och varje individ spelar en viktig roll i vår gemensamma framgång. Denna utmärkelse är en hyllning till er alla, och jag vill uttrycka min tacksamhet för ert hårda arbete och engagemang. Vi kommer fortsätta att arbeta tillsammans för att göra Retune till en ännu bättre plats att vara och växa på. Vår personals passion och dedikation är kärnan till Retunes framgång, och vi kommer att fortsätta denna fantastiska resa i många år framöver.

Vi anställer!
Vill du arbeta för ett företag där medarbetaren är högsta prioritet? Besök vår karriärsida: https://retune.se/karriar/

För mer information:

Farzad Aghazadeh – CEO
farzad.aghazadeh@retune.se
+ 46 709 12 66 11
Om Retune
Retune är en branschledande IT-tjänsteleverantör i marknadens Corporate-segment. Vi är specialister inom Cloud, IT-infrastruktur och säkerhet med nutidens och framtidens teknik. Med enastående goda relationer och högt engagemang hjälper vi våra kunder att ligga i teknisk framkant. Vi sätter alltid våra kunder i första hand, och vill skapa den bästa lösningen för just dina behov, ditt företag och dina mål.


Om Great Place to Work
Med stöd från 30 års data är Great Place To Work® världsledaren inom arbetsplatskultur. Genom sin For All™- modell och Trust Index™-undersökning ges organisationer erkännande och verktyg för att skapa en
genomgående positiv medarbetarupplevelse.

Great Place To Works uppdrag är att hjälpa varje plats att bli en bra arbetsplats för alla medarbetare i syfte att bygga kulturer som driver affärer samt förbättrar liv och samhälle.

Genom deras globalt erkända och eftertraktade Great Place To Work-certifiering och de konkurrenskraftiga listorna över världens bästa arbetsplatser, kan Great Place To Work-certifierade arbetsgivare attrahera och behålla talanger, jämföra sin företagskultur och öka sina intäkter.

Great Place To Works plattform gör det möjligt för ledare att fånga, analysera och förstå varje medarbetares upplevelse och jämföra resultaten med data som samlats in från över 100 miljoner anställda i 150 länder. Följ Great Place To Work på LinkedIn, Facebook och Instagram eller besök greatplacetowork.se och anmäl dig till nyhetsbrevet för att få veta mer.

HÄMTA GUIDE

SÅ MAXIMERAR DU NYTTJANDEGRADEN I MOLNET

[advanced_iframe src="https://pages.upsales.com/9099u8b97e644dd114aa480705d959c1fe2a5-frame" width="100%" height="400"]

SE WEBINAR

ALLT DU BEHÖVER VETA OM DE NYA CSP-REGLERNA

[advanced_iframe src="https://pages.upsales.com/9099u9b6e659f1efd408e8b189c11a348cf91-frame" width="100%" height="400"]

HÄMTA GUIDE

13 FRÅGOR SOM UTVÄRDERAR ER DIGITALA ARBETSPLATS

[advanced_iframe src="https://pages.upsales.com/9099u81123f0a8d5a4cb3b2c984d21e125475-frame" width="100%" height="400"]

HÄMTA WHITEPAPER

7 SANNINGAR OM KLIENTDATORSKYDD

[advanced_iframe src="https://pages.upsales.com/9099u81123f0a8d5a4cb3b2c984d21e125475-frame" width="100%" height="400"]