Retune satsar på konsultaffären – rekryterar ny Business Area Manager i Stockholm

Retune förstärker nu ytterligare sin organisation genom att rekrytera Marcus Landin Larsson som ny Business Area Manager inom Professional Services. Syftet är att bygga upp konsultverksamheten ytterligare och göra Retune till det självklara valet när det kommer till kompetensbehov.
Under de senaste åren har Retune haft en stark organisk tillväxt där efterfrågan på it-kompetens ökat alltmer. Därför välkomnas nu Marcus Landin Larsson som ny Business Area Manager för konsultverksamheten på Retune. Rekryteringen är en viktig del i att utveckla Retune’s erbjudande ytterligare och stärka konkurrenskraft och position på marknaden.

– På Retune vill jag samla den bästa it-kompetensen som finns på marknaden och därmed vara den mest eftertraktade konsultorganisationen både för våra kunder och våra konsulter, säger Marcus Landin Larsson, Business Area Manager på Retune.

Marcus har flera års erfarenhet inom it-branschen och har under sin karriär haft olika konsult- och ledarroller. Han kommer senast från Telia Cygate där han var närmast ansvarig för nätverksgrupperingen inom Managed Services.

– Vår konsultverksamhet är oerhört viktig i vår fortsatta tillväxt. Jag är väldigt glad att Marcus, med sin tidigare erfarenhet, vill vara med oss att utveckla och stärka det affärsområdet inför framtiden ännu mer, säger Farzad Aghazadeh, vd på Retune.

Marcus tillträdde rollen som Business Area Manager den 20 augusti 2022 och kommer vara placerad på huvudkontoret i Stockholm. Han kommer även sitta med i Retune’s ledningsgrupp.

För mer information:

Farzad Aghazadeh, vd Retune
farzad.aghazadeh@retune.se
0709 12 66 11

Marcus Landin Larsson, Business Area Manger Professional Services Retune
marcus.landin.larsson@retune.se
0709 12 66 88

Om Retune
Retune AB är ett av Sveriges ledande it-företag som sedan 2011 har levererat specialistkompetens inom cloud, it-infrastruktur, it-säkerhet och konsult till både nationella som globala företag. Retune har sitt huvudkontor i Stockholm med omkring 70 anställda och har under se senaste åren haft en hög tillväxttakt.

Läs mer från pressrum

ReUnify Group, en ledande aktör inom IT och Telekom, lanserade innan sommaren Retune BuyIT. Ett nytt
När vi nu börjar närma oss sommar, sol och semester är vi mycket stolta att kunna
Retune Cyber Security AB och Covr Security AB meddelar nu att de stärkt sitt samarbete för

PÅVÄG TILL MOLNET?

Vi på Retune har sedan start genomfört många lyckade migreringar åt våra kunder. Oavsett behov eller utmaningar, kan vi stå bakom er under hela eller delar av flytten. Du bestämmer. Vi hjälper till.

Vill ni se över era möjligheter att gå till molnet? Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så får du prata med en av våra experter inom cloud för att se vad vi kan göra tillsammans. Helt förutsättningslöst såklart.

Boka din molnanalys här

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA GUIDE

SÅ MAXIMERAR DU NYTTJANDEGRADEN I MOLNET

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

SE WEBINAR

ALLT DU BEHÖVER VETA OM DE NYA CSP-REGLERNA

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA GUIDE

13 FRÅGOR SOM UTVÄRDERAR ER DIGITALA ARBETSPLATS

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA WHITEPAPER

7 SANNINGAR OM KLIENTDATORSKYDD

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.