Stor näringslivsorganisation väljer Retune som helhetsleverantör

En av Sveriges största näringslivsorganisationer ville skapa en centraliserad och flexibel it-styrning ihop med en partner som är både transparent och lyhörd för behov och mål framåt. Efter en stor upphandling med många it-jättar inblandade, föll valet till slut på Retune.

– Vi är oerhört stolta och glada över att ha fått detta fina förtroende att bli helhetsleverantör av hela deras it-miljö, säger Bo Bauhn, vd på Retune.

Organisationen gör just nu en stor förändringsresavilket satte igång sökandet att hitta en nyit-partner med ryggrad för att kunna skapa en agil, flexibel och stabil grundplatta utifrån behov och mål framåt. Att vända sig till en större leverantör fanns aldrig som ett alternativ, då de tidigare upplevt leveransen som trögrörlig och oflexibel.

Efter en lång process och många överväganden föll valet på Retune. En drivande faktor i beslutet var en förvaltningsmodell som stack ut från andra och ett team som genuint vill jobba tillsammans för att ta verksamhetenframåt. En personlig kontakt.

– Retune var lyhörda, snabba och kompetenta. De har starka referenser och en genuin vilja för att hjälpa oss vidare på vår digitaliseringsresa vi nu gör, säger it-ansvarig inom organisationen.Samarbetetinnebär att Retune kommer drifta hela it-miljön samt vara en stöttande partner i deras digitala transformation.

För mer information:

Bo Bauhn, vd
bo.bauhn@retune.se
0733 58 10 00

Om Retune
Retune AB är ett av Sveriges ledande it-företag som sedan 2011 har levererat specialistkompetens inom cloud, it-infrastruktur, it-säkerhet och konsult till både nationella som globala företag. Retune har sitt huvudkontor i Stockholm med omkring 70 anställda och har under se senaste åren haft en hög tillväxttakt.


Om Sobro
Sobros vision är att vara en engagerad ägarpartner åt framtidens företag. Genom affärsglädje, fokus på företagskultur och medarbetare samt tydliga målsättningar är Sobro med och bygger lönsamma företag med god tillväxt och bestående värden. Utöver Retune är Sobro även ägarpartner i Elastx, Truesec, Zington, Mercur, Vinnergi, ByggDialog, NCS Colour, Dafo Vehicle och Tengbom.

För mer information, besök www.sobro.se

Läs mer från pressrum

Efter att ha grundat och bedrivit Retune’s verksamhet framgångsrikt i nära tolv år har Bo Bauhn
Stendörren Fastigheter AB, noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap, väljer nu Retune som helhetsleverantör av sin
Retune fortsätter växa och satsar nu än mer på verksamheten nere i syd. Dashmir Osmani blir

PÅVÄG TILL MOLNET?

Vi på Retune har sedan start genomfört många lyckade migreringar åt våra kunder. Oavsett behov eller utmaningar, kan vi stå bakom er under hela eller delar av flytten. Du bestämmer. Vi hjälper till.

Vill ni se över era möjligheter att gå till molnet? Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så får du prata med en av våra experter inom cloud för att se vad vi kan göra tillsammans. Helt förutsättningslöst såklart.

Boka din molnanalys här

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA GUIDE

SÅ MAXIMERAR DU NYTTJANDEGRADEN I MOLNET

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

SE WEBINAR

ALLT DU BEHÖVER VETA OM DE NYA CSP-REGLERNA

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA GUIDE

13 FRÅGOR SOM UTVÄRDERAR ER DIGITALA ARBETSPLATS

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA WHITEPAPER

7 SANNINGAR OM KLIENTDATORSKYDD

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.