3 appar i Office 365 som du inte kan leva utan

Lästid:  2  min

Hundratals sparade word-dokument på skrivbordet eller utspridda att-göra listor på olika enheter? We feel you. Här kommer tips på appar i Office 365 som kommer bespara dig både tid och frustration på jobbet!

Office 365 är en tjänst från Microsoft som erbjuder en uppsjö av applikationer som man kanske inte alltid har koll på. Här är tre av mina favoriter som du bara kommer att älska och inte kommer kunna leva utan!

1. Microsoft OneNote

Är du som många andra en av dom som sparar hundratals olika Word-dokument på din dator? Eller har du en samling postit-lappar hängandes på skrivbordet? Då bör du se hit! Microsoft OneNote är din räddare i nöden för att få ordning på dina anteckningar. Här kan du dela in dina anteckningar efter olika områden med hjälp av flikar, avsnitt och sidor. Genom molnets fantastiska krafter kommer du dessutom åt dina anteckningar från vilken enhet du vill. Och att kunna dela med dig av dina anteckningar till kollegorna gör du med ett enkelt klick. Så säg adjö till antecknings-kaoset och hallå till ordning och reda med Microsoft OneNote.

2. Microsoft Planner

Är du trött på att inte ha koll på vilka uppgifter som behövs göras? Då kommer du gilla Microsoft Planner! Här kan du skapa nya uppgifter, organisera, tilldela uppgifter och uppdatera status i några få, enkla steg. Varje planering har sin egen lilla anslagstavla där du har full koll och överblick på vad som ska göras. Magiskt.

3. Microsoft Teams

Mejl hit, mejl dit. Dokument här, dokument där. Mejltrådar som blir en mardröm, framför allt när du exempelvis jobbar i olika projekt. Det här får vem som helst att gnissla tänder. Bespara tandläkarbesöken och lär känna Microsoft Teams. Jag har sagt det förut. Det här är den ultimata hubben för det moderna arbetssättet där du kan chatta, träffas och samarbeta med dina kollegor på ett och samma ställe. Här kan du sätta upp olika teams beroende på projekt där ni kan chatta, samarbeta i filer i realtid och prata med varandra både snabbt, kul och enkelt. Du kan också bjuda in nya medlemmar i ditt team som då kan ta del av all information och alla dokument som de behöver nå. Smidigt? Vi vet! 🙂
Vill du komma igång med Teams?
Fyll i formuläret, så tar vi det därifrån!

Läs mer från bloggen

Peter Mattsson
Microsoft Azure är en fantastisk plattform med stora möjligheter. Det är också en av världens säkraste
Peter Mattsson
Att övergå till molnet kan öka effektiviteten och minska kostnaderna för ditt företag, men det kräver
Peter Mattsson
Det är nog ingen som har missat att vi står inför en lågkonjunktur. Det är svårt

PÅVÄG TILL MOLNET?

Vi på Retune har sedan start genomfört många lyckade migreringar åt våra kunder. Oavsett behov eller utmaningar, kan vi stå bakom er under hela eller delar av flytten. Du bestämmer. Vi hjälper till.

Vill ni se över era möjligheter att gå till molnet? Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så får du prata med en av våra experter inom cloud för att se vad vi kan göra tillsammans. Helt förutsättningslöst såklart.

Boka din molnanalys här

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA GUIDE

SÅ MAXIMERAR DU NYTTJANDEGRADEN I MOLNET

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

SE WEBINAR

ALLT DU BEHÖVER VETA OM DE NYA CSP-REGLERNA

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA GUIDE

13 FRÅGOR SOM UTVÄRDERAR ER DIGITALA ARBETSPLATS

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA WHITEPAPER

7 SANNINGAR OM KLIENTDATORSKYDD

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.