5 anledningar att driva ditt företag i Microsoft Azure

Lästid:  3  min

Har du länge funderat över vad en flytt till molnet skulle innebära för din verksamhet? För att hålla dig uppdaterad med nutidens digitaliseringar, så krävs det att du har rätt förutsättningar. Microsoft Azure ger dig den perfekta balansen mellan säkerhet, flexibilitet och prisvärdhet för att just lyckas med detta. Varför det? Här är svaret.

En av de främsta styrkorna med att gå till molnet är att kunna hantera snabba förändringar. Det öppnar upp för en ny värld av möjligheter: avancerade analyser, automatisering, Platform as a Service (PaaS), Software as a Service (SaaS) och mycket mer. Molntjänster har därför blivit själva ryggraden i företags digitala transformation.

Under tredje kvartalet under 2019 spenderade företag världen över 24 procent mer på molntjänster än tidigare i jämförelse med kvartalet innan enligt en undersökning från IDC. Allt tyder på att det kommer att fortsätta i samma spår framöver.

Så varför ska du driva ditt företag i Microsoft Azure? Här är 5 anledningar.

1. Inga fler investeringar

Varför betala för dyr hårdvara när du inte behöver? Azure frigör dig från initiala kapitalkostnader och den tid det tar att hantera tjänster lokalt. Det betyder att du istället kan lägga tid på viktigare saker, som att driva ditt företag framåt.

2. Kontinuitet, oavsett vad

Vi vet alla att en datakatastrof är en affärskatastrof. Även ett mindre avbrott kan få dig att halka efter rejält.

”Med Azure kan du se till att dina applikationer fungerar när du behöver dem som mest – utan kostnad av sekundär infrastruktur.”

3. Betala bara för det du använder

Ibland behöver du mer kapacitet, ibland behöver du mindre. I Microsoft Azure kan du enkelt skala upp eller ner utefter behov eller enligt företagets tillväxt och krav.

4. Ett stegvis tillvägagångssätt mot molnet

Att flytta till molnet borde inte vara ett ”allt-eller-inget-beslut”. Heller inte ett besvär. Med Azure kan du flytta några eller alla dina grundläggande tjänster, affärsapplikationer och affärssystem när du är redo. Det finns en plats för allt i Azure.

5. Säkerhet!

Är Azure säkert? Ja, faktiskt. Säkerhet och integritet är grundläggande för Azure och du kan skydda ditt företag med oöverträffad säkerhetshantering och hotskydd för alla applikationer och data, oavsett om det är lokalt eller i molnet. Azure har mer säkerhet och certifieringar än någon annan molnleverantör idag.

Prata Microsoft Azure med oss

Har du funderingar på att gå till molnet eller vill prata mer om hur din verksamhet kan nyttja Microsoft Azure på bästa sätt?

Hör av dig till oss så gör vi en utvärdering tillsammans, helt förutsättningslöst såklart!

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

Läs mer från bloggen

Peter Mattsson
Microsoft Azure är en fantastisk plattform med stora möjligheter. Det är också en av världens säkraste
Peter Mattsson
Att övergå till molnet kan öka effektiviteten och minska kostnaderna för ditt företag, men det kräver
Peter Mattsson
Det är nog ingen som har missat att vi står inför en lågkonjunktur. Det är svårt

PÅVÄG TILL MOLNET?

Vi på Retune har sedan start genomfört många lyckade migreringar åt våra kunder. Oavsett behov eller utmaningar, kan vi stå bakom er under hela eller delar av flytten. Du bestämmer. Vi hjälper till.

Vill ni se över era möjligheter att gå till molnet? Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så får du prata med en av våra experter inom cloud för att se vad vi kan göra tillsammans. Helt förutsättningslöst såklart.

Boka din molnanalys här

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA GUIDE

SÅ MAXIMERAR DU NYTTJANDEGRADEN I MOLNET

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

SE WEBINAR

ALLT DU BEHÖVER VETA OM DE NYA CSP-REGLERNA

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA GUIDE

13 FRÅGOR SOM UTVÄRDERAR ER DIGITALA ARBETSPLATS

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA WHITEPAPER

7 SANNINGAR OM KLIENTDATORSKYDD

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.