Här är nyheterna i Microsoft Teams

Lästid:  3  min

Ny bokningsapp för möten, brusreducering för ljud och räck-upp-handen-funktion. Nu släpper Microsoft en massa nya funktioner som gör livet enklare nu när större delen av oss jobbar på distans. Här är nyheterna!

Under den senaste tiden har antalet användare av Microsofts kommunikations- och samarbetsverktyg Teams skjutit i höjden. Coronaviruset, the big boom för distansarbetet. Plötsligt har många företag fått ta ett jättekliv in i ett digitaliserat arbetssätt mycket snabbare än tänkt. Därför har Teams fått sig ett rejält uppsving i användandet. I slutet av mars ökade tjänsten från 32 miljoner dagliga användare till 44 miljoner. Mitt i kris och den plötsliga förändringen för många, så firar Microsoft Teams dessutom tre år. Och lagom till det släpper nu Microsoft en massa nya funktioner. Det här kommer du gilla.

Förbättring av Teams-kalendern

Nu kan du starta en chatt med mötesdeltagare eller snabbt ansluta dig till ett möte när det är igång. Genom att högerklicka på ett objekt i kalendern kan du visa RSVP-alternativ. Dessutom har Microsoft gjort förbättringar av formuläret för händelsechemaläggning.   

Ny bokningsapp

För att kunna boka möten och annat lanserar nu Microsoft en helt ny app som ska göra det enklare att schemalägga, hantera och genomföra virtuella bokningar.  

Brusreducering av ljud

Nu kan du i lugn och ro koka kaffe i bakgrunden när du har samtal i Teams. Nya funktionen minimerar störande ljud så att det blir enklare att höra vad som sägs i samtalet. 

”Håll igång dina chattkonversationer även online”

Arbeta offline

Trots att internet är långsamt eller kopplas från kan du nu läsa eller svara på ett meddelande ändå. På det sättet ska dialoger kunna hållas igång, oavsett var man befinner sig. Fästa chattar och kanaler, tillsammans med tidigare kanaler, blir också tillgängligt offline.  

Räck-upp-handen-funktion

Svårt att få gehör eller komma in i diskussionen? Då kommer du gilla räck-upp-handen-funktionen som gör det enklare för alla deltagare att visa att de har något att säga.  

Flytta ut chattar i separata fönster

Inom kort kommer vi kunna flytta ut våra chattkonversationer i separata fönster. Rätt skönt att slippa förflytta sig mellan olika konversationer hela tiden. Vill du komma igång med Teams?
Fyll i formuläret, så pratar vi mer!

Läs mer från bloggen

Peter Mattsson
Microsoft Azure är en fantastisk plattform med stora möjligheter. Det är också en av världens säkraste
Peter Mattsson
Att övergå till molnet kan öka effektiviteten och minska kostnaderna för ditt företag, men det kräver
Peter Mattsson
Det är nog ingen som har missat att vi står inför en lågkonjunktur. Det är svårt

PÅVÄG TILL MOLNET?

Vi på Retune har sedan start genomfört många lyckade migreringar åt våra kunder. Oavsett behov eller utmaningar, kan vi stå bakom er under hela eller delar av flytten. Du bestämmer. Vi hjälper till.

Vill ni se över era möjligheter att gå till molnet? Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så får du prata med en av våra experter inom cloud för att se vad vi kan göra tillsammans. Helt förutsättningslöst såklart.

Boka din molnanalys här

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA GUIDE

SÅ MAXIMERAR DU NYTTJANDEGRADEN I MOLNET

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

SE WEBINAR

ALLT DU BEHÖVER VETA OM DE NYA CSP-REGLERNA

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA GUIDE

13 FRÅGOR SOM UTVÄRDERAR ER DIGITALA ARBETSPLATS

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA WHITEPAPER

7 SANNINGAR OM KLIENTDATORSKYDD

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.