Account Manager

Är du en stjärna inom it- och telekomförsäljning med teknisk bakgrund? En självgående person med mycket driv och energi som triggas av högt tempo, tillväxt och långsiktiga relationer? Då är du vår nya kollega!
Ort: Stockholm
Tillträde: Enligt överenskommelser
Sista ansökningsdag: 2023-04-30

Ditt uppdrag

Nu söker vi dig som har god kunskap inom it och telekom, erfarenhet av it/telekom-branschen och som är nyfiken på att arbeta med komplex it-försäljning.

Rollen passar dig som är analytisk, ödmjuk och resultatorienterad med ett par års erfarenhet av komplex försäljning eller annan resultatorienterad befattning där du nu är nyfiken på att lära dig mer om avancerad försäljning. Är du dessutom intresserad av att arbeta med senaste tekniken, få möjlighet att utvecklas och arbeta på ett av branschens bästa it-bolag med stora och intressanta affärer, är detta rollen för dig!

Som Account Manager hos oss arbetar du med komplex försäljning av sourcingtjänster mot nya och befintliga kunder. Vårt sälj- och marknadsteam består idag av 5 personer och arbetar inom SMB-marknaden vilket innebär att du kommer arbeta med ansvar för en egen kundportfölj.

Det är du som är ytterst ansvarig för affärsmöjligheter, driva in affärer inom sitt verksamhetsområde och sätta igång säljprocessen. Du kommer även ha ansvar för hela säljcykeln från kontakt till leverans. I försäljningsprocessens olika faser kommer du få stöd av marknadsavdelning, arkitekter och tekniska specialister.

Externt kommer du ha kontakt med beslutsfattande it-ledningar, upphandlingsspecialister och inköpsorganisationer med långa upphandlingscykler.

Tjänsten är på heltid och placerad i Kista. Resande inom Stockholmsområdet är en del av rollen och i undantagsfall kan även resor utanför Stockholm förekomma.

Exempel på ansvarsområden:

Vem är du?

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för relationer och som har erfarenhet av försäljning inom it- och telekombranschen.

Du har tidigare erfarenhet i en befattning som säljare, projektledare eller produktledare som ställt krav på drivkraft och resultatorientering och där du har arbetat med att påverka personal och ledning.

Du kan även ha fått din goda kunskap om it/telekom genom gedigen erfarenhet av komplex försäljning inom it- och telekombranschen. Du har övergripande ekonomisk förståelse och vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

För att lyckas i rollen är du uthållig, har analytisk förmåga och en stark egen drivkraft. Du tycker om att bygga relationer med kunder och är professionell och prestigelöst i ditt agerande. Rollen kräver att du har en god samarbetsförmåga där du på ett lyhört och smidigt sätt relaterar till andra. Du skapar förtroende genom ett kvalitetsmedvetet, ödmjukt och noggrant arbetssätt samt kommunicerar med god förmåga både muntligt och skriftligt. Du är en lagspelare som verkar för Retune’s bästa i alla lägen.

Skills

Meriterande

Retune family

Vad vi erbjuder

På Retune kommer du att jobba ihop med ett grymt gäng som anammar gemenskap och kompetens. Här har vi roligt tillsammans samtidigt som vi strävar efter att alltid vara först på bollen. Vid sidan om jobbet har vi en mängd roliga aktiviteter såsom resor, aw:s och annat kul för att stärka oss som team. Vi erbjuder dig personlig och yrkesmässig utveckling. Hos oss får du en mängd förmåner som exempelvis kollektivavtal, tjänstepension och generöst friskvårdsbidrag.

icons8-idea-100.png

Dynamisk organisation

Här hittar du en levande organisation där idéer och förslag tas tillvara. Hos oss är det högt i tak ihop med engagerade och proffsiga kollegor.

Gemenskap

Vi är inte bara ett företag, vi är en familj där vi tillsammans peppar och stöttar varandra i det vi gör. Vår framgång ligger i engagerade medarbetare där vi bryr oss om varandra på riktigt.

development

Utveckling

Under din tid hos oss får du kontinuerlig utbildning och certifiering, så att du hela tiden hänger med i det senaste. 

Roliga aktiviteter

Barhäng, resor eller pingismatch. Tillsammans hittar vi på kul aktiviteter – både på och utanför jobbet.

Pension

Inte det roligaste kanske, men ack så viktigt. Därför har vi en plan för det.

Friskvårdsbidrag

Såklart erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag.

Är du den vi söker?

Skicka in din ansökan genom att fylla i formuläret.

Har du några frågor så är det bara att slå en signal till vår Sales Manager Rudolf Mamoka på 0761 04 88 32.

Intervjuer sker löpande, så se till att skicka in din ansökan redan idag!

Kort om oss

Retune AB ingår i holdingbolaget Reunify Group som omfattar Retune, Retune IT Management, Tillmobil, Acordo och Reswitch. Reunify Group erbjuder idag en unik kombination av tjänster. Genom att tillhandahålla moderna it-lösningar, kompletta telekom- och kommunikationslösningar samt virtuella växlar- och säljstödsystem är Reunify Group den första i sitt slag att som enda helhetsleverantör kunna effektivisera, förbättra och framtidssäkra ett företags kommunikation, it och infrastruktur.


Retune är ett av Sveriges ledande it-företag som sedan 2011 har levererat specialistkompetens inom it-tjänster, rådgivning, konsult, drift och support till både nationella som globala företag. Med bred erfarenhet och expertis lyfter vi våra kunder till den senaste teknologin, med de senaste lösningarna. Vi skapar en fungerande och kostnadseffektiv it-miljö för alla mål, där vi lyssnar på behovet och tar ansvar från dag ett. På Retune mäter vi vår framgång i nöjda kunder och engagerade medarbetare. Därför är vi extremt stolta över att vara en it-leverantör som uppfyller just det. Retune har kontor i Stockholm och Malmö med ca 80 anställda och har en hög tillväxttakt..

Nöjda användare
+
härliga kollegor
+
Omsättning
+ MKR
ordvitsar (per dag)
+

PÅVÄG TILL MOLNET?

Vi på Retune har sedan start genomfört många lyckade migreringar åt våra kunder. Oavsett behov eller utmaningar, kan vi stå bakom er under hela eller delar av flytten. Du bestämmer. Vi hjälper till.

Vill ni se över era möjligheter att gå till molnet? Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så får du prata med en av våra experter inom cloud för att se vad vi kan göra tillsammans. Helt förutsättningslöst såklart.

Boka din molnanalys här

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA GUIDE

SÅ MAXIMERAR DU NYTTJANDEGRADEN I MOLNET

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.