Customer Support Coordinator

Tycker du om att arbeta i ett kul team med trevliga kollegor? Gillar du även att lösa ärenden och hjälpa våra kunders användare? Vi söker en doer med analytisk ådra som tycker om att kommunicera med andra människor och inte rädd för att prata i telefon. Jobba i en miljö med bra utvecklingsmöjligheter? Då är du vår nästa supporttekniker.
Ort: Stockholm
Tillträde: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2023-04-20

Ditt uppdrag

Vi fortsätter vår tillväxtresa och söker nu en ny kollega som kommer att ha en betydande roll i att vara vårt ansikte utåt mot våra kunder. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att samordna supportleveransen till våra viktiga kunder. Du kommer att jobba nära verksamheten och våra kunder.

En vanlig dag som Customer Support Coordinator ServiceDesk Representative består av att hantera ärenden för våra företagskunder. Du kommer att driva ett team med medarbetare och vara den som möter kunden för att analysera och redovisa vad vi har genomfört och vad vi har för proaktiva idéer för att förbättra leveransen. Vid behov kommer du även att hoppa in i hetluften och lösa ärenden själv.

Exempelvis så kommer du att jobba med analys, support, lösenordshantering, klurigare ärendehantering samt standardapplikationer. Du kommer att vara en viktig spelare mot de olika funktionerna i tjänsteleveransen och ha ett ansvar för dokumentation, rutiner och kundkontakt. Du kommer också att driva på och ansvara för att sprida information och utbilda övriga i servicedesk med din kompetens och dina idéer.

Vi erbjuder en genuin och rolig arbetsplats där vi satsar på dig och din utveckling framåt!

Exempel på ansvarsområden:

Vem är du?

För att passa in i rollen så ser vi att du är lösningsorienterad, analytisk och har ett starkt driv. En doer som tycker att hålla koll. Du är duktig på att ta egna initiativ, komma med nya idéer för förbättring och triggas av att utmana dig själv. Kontinuerlig utveckling är något du uppskattar och du trivs med att följa och utveckla vår kundleverans.

Som person är du positiv, engagerad och någon som bidrar till den goda stämningen på kontoret. En personlighet med starkt kundfokus och högt engagemang!

Skills

Meriterande

Retune family

Vad vi erbjuder

På Retune kommer du att jobba ihop med ett grymt gäng som anammar gemenskap och kompetens. Här har vi roligt tillsammans samtidigt som vi strävar efter att alltid vara först på bollen. Vid sidan om jobbet har vi en mängd roliga aktiviteter såsom resor, aw:s och annat kul för att stärka oss som team. Vi erbjuder dig personlig och yrkesmässig utveckling. Hos oss får du en mängd förmåner som exempelvis kollektivavtal, tjänstepension och generöst friskvårdsbidrag.

icons8-idea-100.png

Dynamisk organisation

Här hittar du en levande organisation där idéer och förslag tas tillvara. Hos oss är det högt i tak ihop med engagerade och proffsiga kollegor.

Gemenskap

Vi är inte bara ett företag, vi är en familj där vi tillsammans peppar och stöttar varandra i det vi gör. Vår framgång ligger i engagerade medarbetare där vi bryr oss om varandra på riktigt.

development

Utveckling

Under din tid hos oss får du kontinuerlig utbildning och certifiering, så att du hela tiden hänger med i det senaste. 

Roliga aktiviteter

Barhäng, resor eller pingismatch. Tillsammans hittar vi på kul aktiviteter – både på och utanför jobbet.

Pension

Inte det roligaste kanske, men ack så viktigt. Därför har vi en plan för det.

Friskvårdsbidrag

Såklart erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag.

Är du den vi söker?

Skicka in din ansökan genom att fylla i formuläret. Har du några frågor så är det bara att slå en signal till vår Business Area Manager Eric Gyllenberg på 0709 12 66 59. Intervjuer sker löpande, så se till att skicka in din ansökan redan idag!

Kort om oss

Retune AB ingår i holdingbolaget Reunify Group som omfattar Retune, Retune IT Management, Tillmobil, Acordo och Reswitch. Reunify Group erbjuder idag en unik kombination av tjänster. Genom att tillhandahålla moderna it-lösningar, kompletta telekom- och kommunikationslösningar samt virtuella växlar- och säljstödsystem är Reunify Group den första i sitt slag att som enda helhetsleverantör kunna effektivisera, förbättra och framtidssäkra ett företags kommunikation, it och infrastruktur.


Retune är ett av Sveriges ledande it-företag som sedan 2011 har levererat specialistkompetens inom it-tjänster, rådgivning, konsult, drift och support till både nationella som globala företag. Med bred erfarenhet och expertis lyfter vi våra kunder till den senaste teknologin, med de senaste lösningarna. Vi skapar en fungerande och kostnadseffektiv it-miljö för alla mål, där vi lyssnar på behovet och tar ansvar från dag ett. På Retune mäter vi vår framgång i nöjda kunder och engagerade medarbetare. Därför är vi extremt stolta över att vara en it-leverantör som uppfyller just det. Retune har kontor i Stockholm och Malmö med ca 80 anställda och har en hög tillväxttakt..

Nöjda användare
+
härliga kollegor
+
Omsättning
+ MKR
ordvitsar (per dag)
+

PÅVÄG TILL MOLNET?

Vi på Retune har sedan start genomfört många lyckade migreringar åt våra kunder. Oavsett behov eller utmaningar, kan vi stå bakom er under hela eller delar av flytten. Du bestämmer. Vi hjälper till.

Vill ni se över era möjligheter att gå till molnet? Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så får du prata med en av våra experter inom cloud för att se vad vi kan göra tillsammans. Helt förutsättningslöst såklart.

Boka din molnanalys här

[advanced_iframe src="https://pages.upsales.com/9099uc627f0c5291d49608e971de1f5eb2ed4-frame" width="100%" height="500"]

HÄMTA GUIDE

SÅ MAXIMERAR DU NYTTJANDEGRADEN I MOLNET

[advanced_iframe src="https://pages.upsales.com/9099u8b97e644dd114aa480705d959c1fe2a5-frame" width="100%" height="400"]