Cyber Security Consultant

Är du erfaren inom säkerhet, antingen som tekniker, arkitekt, utvecklare eller analytiker och vill ta nästa steg i din karriär som en del av en specialiserad elitstyrka? Vill du dela med dig av dina kunskaper, samt lära dig en hel del nya från andra seniora kollegor? Vill du vara en del av ett specialistbolag som brinner för att skydda och förbättra företags säkerhet? Då är det dig vi söker!
Ort: Malmö, Stockholm
Tillträde: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2023-12-31

Ditt uppdrag

Retune Cyber Security är ett nytt specialistbolag inom Reunify Group som i dagsläget omfattar företagen Tillmobil, Retune, Retune IT Management, Acordo och Reswitch. Reunify Group den första i sitt slag att som en enda helhetsleverantör kunna både effektivisera, förbättra och framtidssäkra ett företags kommunikation, it och infrastruktur. Genom Retune Cyber Security tar vi även ta ansvar för våra uppdragsgivares it-säkerhet och skydd mot en ständigt föränderlig hotbild.

Reunify Group befinner sig i en stark tillväxtfas men har trots detta än mer ambitiösa tillväxtmål framgent. Målet är att fördubbla verksamheten, att bli den ledande leverantören på sin definierade målmarknad och utmana det traditionella sättet ett företag normalt upphandlar dessa tjänster. Som en del av denna utveckling söker vi erfarna individer med bakgrund inom teknisk- eller organisatorisksäkerhet för att stärka vårt specialistteam inom Retune Cyber Security.

Som erfaren säkerhetsspecialist är du en viktig del av teamet och en person som vi förväntar oss vill vara med att både påverka och bidra till bolagets utveckling. I kunduppdraget kommer du representera teamet, samtidigt som du bidrar med din specialkompetens.

Som en del av vårt specialistteam kommer du att bidra till att öka säkerheten hos kunden, aktivt skydda deras verksamhet, dels genom proaktivt arbete, dels genom kontrollerande åtgärder och övervakning, samt utredningsarbete vid eventuella incidenter. Uppgifter här inkluderar allt från kartläggning, analys, design, planering och utförande, samt uppföljning och övervakning.

Vidare så kommer du, utifrån din specialkompetens, rådge kunden i frågor gällande säkerhet, vilket även kan innebära praktisk applicering och utbildning.

Och alltid med stödet från teamet, så se till att du är med på resan och ansök redan idag!

Exempel på ansvarsområden:

Vem är du?

Med en omfattande och imponerande erfarenhet inom antingen teknisk- eller organisatorisk säkerhet, brinner du för säkerhetsområdet och har en kontinuerlig strävan efter förbättringar, både för dig själv och för andra. Du är van vid att analysera situationer och fatta snabba beslut, även under press. Dessutom är du en kommunikativ individ som är van vid att interagera med intressenter på alla nivåer. Ditt öppna och engagerade sätt präglar din personlighet, och du sätter alltid lagets framgång framför dina egna intressen.

Skills

Meriterande

Retune family

Vad vi erbjuder

På Retune kommer du att jobba ihop med ett grymt gäng som anammar gemenskap och kompetens. Här har vi roligt tillsammans samtidigt som vi strävar efter att alltid vara först på bollen. Vid sidan om jobbet har vi en mängd roliga aktiviteter såsom resor, aw:s och annat kul för att stärka oss som team. Vi erbjuder dig personlig och yrkesmässig utveckling. Hos oss får du en mängd förmåner som exempelvis kollektivavtal, tjänstepension och generöst friskvårdsbidrag.

icons8-idea-100.png

Dynamisk organisation

Här hittar du en levande organisation där idéer och förslag tas tillvara. Hos oss är det högt i tak ihop med engagerade och proffsiga kollegor.

Gemenskap

Vi är inte bara ett företag, vi är en familj där vi tillsammans peppar och stöttar varandra i det vi gör. Vår framgång ligger i engagerade medarbetare där vi bryr oss om varandra på riktigt.

development

Utveckling

Under din tid hos oss får du kontinuerlig utbildning och certifiering, så att du hela tiden hänger med i det senaste. 

Roliga aktiviteter

Barhäng, resor eller pingismatch. Tillsammans hittar vi på kul aktiviteter – både på och utanför jobbet.

Pension

Inte det roligaste kanske, men ack så viktigt. Därför har vi en plan för det.

Friskvårdsbidrag

Såklart erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag.

Är du den vi söker?

Skicka in din ansökan genom att fylla i formuläret. Har du några frågor så är det bara att slå en signal till Per Sällström på 0702 03 06 77. Intervjuer sker löpande, så se till att skicka in din ansökan redan idag!

Kort om oss

Retune AB ingår i holdingbolaget Reunify Group som omfattar Retune, Retune IT Management, Tillmobil, Acordo och Reswitch. Reunify Group erbjuder idag en unik kombination av tjänster. Genom att tillhandahålla moderna it-lösningar, kompletta telekom- och kommunikationslösningar samt virtuella växlar- och säljstödsystem är Reunify Group den första i sitt slag att som enda helhetsleverantör kunna effektivisera, förbättra och framtidssäkra ett företags kommunikation, it och infrastruktur.


Retune är ett av Sveriges ledande it-företag som sedan 2011 har levererat specialistkompetens inom it-tjänster, rådgivning, konsult, drift och support till både nationella som globala företag. Med bred erfarenhet och expertis lyfter vi våra kunder till den senaste teknologin, med de senaste lösningarna. Vi skapar en fungerande och kostnadseffektiv it-miljö för alla mål, där vi lyssnar på behovet och tar ansvar från dag ett. På Retune mäter vi vår framgång i nöjda kunder och engagerade medarbetare. Därför är vi extremt stolta över att vara en it-leverantör som uppfyller just det. Retune har kontor i Stockholm och Malmö med ca 80 anställda och har en hög tillväxttakt..

Nöjda användare
+
härliga kollegor
+
Omsättning
+ MKR
ordvitsar (per dag)
+

HÄMTA GUIDE

SÅ MAXIMERAR DU NYTTJANDEGRADEN I MOLNET

[advanced_iframe src="https://pages.upsales.com/9099u8b97e644dd114aa480705d959c1fe2a5-frame" width="100%" height="400"]