Cloud Architect

Är du en stjärna på molnarkitektur och besitter lång erfarenhet av molnteknologier? Nu bygger vi ut vårt team av cloudarkitekter och satsar stenhårt på molnets alla möjligheter för våra kunder!
Ort: Stockholm, Malmö
Tillträde: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2023-05-31

Ditt uppdrag

Vi har sedan starten av Retune satsat på molntjänster för våra kunder och tar nu vårt Azure-team till nya höjder! Därför söker vi dig med hög kompetens och lång erfarenhet inom molnets teknologier och som vill vara en del av teamet med Sveriges duktigaste arkitekter och tyngsta kompetenser inom Azure och cloud. Vi önskar med dessa och dig bygga upp ett av Sveriges största kompetenscenter för planer, processer och teknik som efterfrågas. Förfrågningarna och projekten är fler än någonsin där ute på marknaden och hos våra kunder, därför är vi nu på jakt efter dig som verkligen kan göra skillnad!

I rollen som Cloud Architect kommer du jobba nära våra kunder med att flytta, migrera, säkra och bygga ut våra kunders molnmiljöer som bygger på Microsoft 365 och Azure. Du kommer också jobba med att driva och utveckla digitala lösningar och hela plattformen framåt. Att genomföra djupgående säkerhetsanalyser, identifiera kommande förändringar, driva it-projekt och kommunicera med verksamhet och partners är en del av din vardag. Vi kan lova att den ena dagen aldrig är den andra lik!

Du kommer jobba med några av Sveriges största företag och vara en viktig nyckelperson i att driva mer komplexa projekt under våra kunders resa till molnet.

På Retune hittar du en genuin och rolig arbetsplats där du får chansen att växa inom bolaget. Vår styrka är vårt lagspel och att vi brinner för att leverera våra tjänster med hög precision. Här får du jobba med intressanta och utmanande uppdrag tillsammans med några av Sveriges mest skickliga konsulter.

Exempel på ansvarsområden:

Vem är du?

Vår nya kollega är en person med djup teknisk kompetens och gedigen tidigare erfarenhet från it-branschen. En ledare, inspiratör och doer som förstår både de tekniska detaljerna men också har kompetensen att se den stora bilden. Du brinner för molnets möjligheter och tar ofta lead i frågor som gäller Azure och infrastruktur även på ledningsnivå. Social, lösningsorienterad och starkt driv är också några av de egenskaper du besitter. Som person drivs du av att ta ansvar, komma med egna initiativ och visa andra vägen framåt.

Du sätter alltid kunden i fokus och är ett proffs på att driva dialog, förstå behov, utmaningar och arbeta nära kunderna på deras resa mot att modernisera sina plattformar. Att tala inför större grupp, inspirera och leda är också något du tycker om. Att komma med egna initiativ, förslag på nya lösningar samt vara med och påverka framåt är en självklarhet. Dessutom har du ett starkt öga för affären, motiveras av att nå resultat och skapa långsiktiga kundrelationer.

Vi ser gärna att du är ett namn på marknaden med ett brett kontaktnät inom branschen.

Skills

Meriterande

Retune family

Vad vi erbjuder

På Retune kommer du att jobba ihop med ett grymt gäng som anammar gemenskap och kompetens. Här har vi roligt tillsammans samtidigt som vi strävar efter att alltid vara först på bollen. Vid sidan om jobbet har vi en mängd roliga aktiviteter såsom resor, aw:s och annat kul för att stärka oss som team. Vi erbjuder dig personlig och yrkesmässig utveckling. Hos oss får du en mängd förmåner som exempelvis kollektivavtal, tjänstepension och generöst friskvårdsbidrag.

icons8-idea-100.png

Dynamisk organisation

Här hittar du en levande organisation där idéer och förslag tas tillvara. Hos oss är det högt i tak ihop med engagerade och proffsiga kollegor.

Gemenskap

Vi är inte bara ett företag, vi är en familj där vi tillsammans peppar och stöttar varandra i det vi gör. Vår framgång ligger i engagerade medarbetare där vi bryr oss om varandra på riktigt.

development

Utveckling

Under din tid hos oss får du kontinuerlig utbildning och certifiering, så att du hela tiden hänger med i det senaste. 

Roliga aktiviteter

Barhäng, resor eller pingismatch. Tillsammans hittar vi på kul aktiviteter – både på och utanför jobbet.

Pension

Inte det roligaste kanske, men ack så viktigt. Därför har vi en plan för det.

Friskvårdsbidrag

Såklart erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag.

Är du den vi söker?

Skicka in din ansökan genom att fylla i formuläret.

Har du några frågor så är det bara att slå en signal till vår Business Area Manager (Stockholm) Marcus Landin Larsson på 0709 12 66 88 eller till vår Business Area Manager (Malmö) Dashmir Osmani på 0760 24 24 24.

Intervjuer sker löpande, så se till att skicka in din ansökan redan idag!

Kort om oss

Retune AB ingår i holdingbolaget Reunify Group som omfattar Retune, Retune IT Management, Tillmobil, Acordo och Reswitch. Reunify Group erbjuder idag en unik kombination av tjänster. Genom att tillhandahålla moderna it-lösningar, kompletta telekom- och kommunikationslösningar samt virtuella växlar- och säljstödsystem är Reunify Group den första i sitt slag att som enda helhetsleverantör kunna effektivisera, förbättra och framtidssäkra ett företags kommunikation, it och infrastruktur.


Retune är ett av Sveriges ledande it-företag som sedan 2011 har levererat specialistkompetens inom it-tjänster, rådgivning, konsult, drift och support till både nationella som globala företag. Med bred erfarenhet och expertis lyfter vi våra kunder till den senaste teknologin, med de senaste lösningarna. Vi skapar en fungerande och kostnadseffektiv it-miljö för alla mål, där vi lyssnar på behovet och tar ansvar från dag ett. På Retune mäter vi vår framgång i nöjda kunder och engagerade medarbetare. Därför är vi extremt stolta över att vara en it-leverantör som uppfyller just det. Retune har kontor i Stockholm och Malmö med ca 80 anställda och har en hög tillväxttakt..

+
Nöjda användare
+
härliga kollegor
+ MKR
Omsättning
+
ordvitsar (per dag)

PÅVÄG TILL MOLNET?

Vi på Retune har sedan start genomfört många lyckade migreringar åt våra kunder. Oavsett behov eller utmaningar, kan vi stå bakom er under hela eller delar av flytten. Du bestämmer. Vi hjälper till.

Vill ni se över era möjligheter att gå till molnet? Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så får du prata med en av våra experter inom cloud för att se vad vi kan göra tillsammans. Helt förutsättningslöst såklart.

Boka din molnanalys här

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA GUIDE

SÅ MAXIMERAR DU NYTTJANDEGRADEN I MOLNET

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.