Microsoft 365 & Azure Consultant

Söker du en spännande karriärmöjlighet som konsult inom M365 och Azure? Nu söker vi dig som brinner för att vägleda kunder i deras digitala resa och hjälpa dem att hitta rätt lösningar baserat på Microsoft’s teknologier.
Ort: Stockholm, Malmö
Tillträde: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2023-03-31

Ditt uppdrag

Vi fortsätter vår snabba tillväxtresa och söker nu nya kollegor till vår konsultkår med specialiseringar inom Azure Infrastructure (server och nätverk), Modern Work (Office 365, Teams, Exchange Online, Sharepoint, OneDrive) och säkerhet (Identity and Access Administrator, Information Protection Administrator eller Azure Security).

Som konsult vägleder du kunder kring lämpliga lösningar baserat på Microsoft’s teknologi och säkerställer en hållbar migrering från OnPrem till molnet med hänsyn till framtida anpassningar, utveckling och automation.

Du blir ett naturligt bollplank när kundens kompetens inte räcker till och arbetar i hela leveransen med särskild betoning på teknisk design, implementation och guidning kring förvaltning och utveckling av lösningar.

Exempel på ansvarsområden:

Vem är du?

Du kommer särskilt till din rätt när du får ge utlopp för tankar, ideér och omsätta krav till genomförbara lösningar. Du samarbetar skickligt via kontinuerlig, enkel och tydlig kommunikation, och söker ständigt feedback för att förbättra ditt arbete.

Som person är du initiativtagande, vill lyckas tillsammans med andra och förhåller dig positiv och konstruktiv även vid misslyckanden.

Du har idag Microsoft-certifieringar inom Modern work, infrastructure och/eller security och ser det som en del av din egen utveckling om att hela tiden ta nya certifieringar och där vi som arbetsgivare stöttar och uppmuntrar dig till detta. När du har jobbat hos oss ett tag ser vi att din roll utvecklas till att du får en ledande roll i större projekt och leveranser samt fungerar som en mentor/rådgivare inom ditt specialistområde.

Skills

Meriterande

Retune family

Vad vi erbjuder

På Retune kommer du att jobba ihop med ett grymt gäng som anammar gemenskap och kompetens. Här har vi roligt tillsammans samtidigt som vi strävar efter att alltid vara först på bollen. Vid sidan om jobbet har vi en mängd roliga aktiviteter såsom resor, aw:s och annat kul för att stärka oss som team. Vi erbjuder dig personlig och yrkesmässig utveckling. Hos oss får du en mängd förmåner som exempelvis kollektivavtal, tjänstepension och generöst friskvårdsbidrag.

icons8-idea-100.png

Dynamisk organisation

Här hittar du en levande organisation där idéer och förslag tas tillvara. Hos oss är det högt i tak ihop med engagerade och proffsiga kollegor.

Gemenskap

Vi är inte bara ett företag, vi är en familj där vi tillsammans peppar och stöttar varandra i det vi gör. Vår framgång ligger i engagerade medarbetare där vi bryr oss om varandra på riktigt.

development

Utveckling

Under din tid hos oss får du kontinuerlig utbildning och certifiering, så att du hela tiden hänger med i det senaste. 

Roliga aktiviteter

Barhäng, resor eller pingismatch. Tillsammans hittar vi på kul aktiviteter – både på och utanför jobbet.

Pension

Inte det roligaste kanske, men ack så viktigt. Därför har vi en plan för det.

Friskvårdsbidrag

Såklart erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag.

Är du den vi söker?

Skicka in din ansökan genom att fylla i formuläret. Har du några frågor så är det bara att slå en signal till vår Business Area Manager Marcus Landin Larsson på 0709 12 66 88. Intervjuer sker löpande, så se till att skicka in din ansökan redan idag!

Kort om oss

Retune AB ingår i holdingbolaget Reunify Group som omfattar Retune, Retune IT Management, Tillmobil, Acordo och Reswitch. Reunify Group erbjuder idag en unik kombination av tjänster. Genom att tillhandahålla moderna it-lösningar, kompletta telekom- och kommunikationslösningar samt virtuella växlar- och säljstödsystem är Reunify Group den första i sitt slag att som enda helhetsleverantör kunna effektivisera, förbättra och framtidssäkra ett företags kommunikation, it och infrastruktur.


Retune är ett av Sveriges ledande it-företag som sedan 2011 har levererat specialistkompetens inom it-tjänster, rådgivning, konsult, drift och support till både nationella som globala företag. Med bred erfarenhet och expertis lyfter vi våra kunder till den senaste teknologin, med de senaste lösningarna. Vi skapar en fungerande och kostnadseffektiv it-miljö för alla mål, där vi lyssnar på behovet och tar ansvar från dag ett. På Retune mäter vi vår framgång i nöjda kunder och engagerade medarbetare. Därför är vi extremt stolta över att vara en it-leverantör som uppfyller just det. Retune har kontor i Stockholm och Malmö med ca 80 anställda och har en hög tillväxttakt..

Nöjda användare
+
härliga kollegor
+
Omsättning
+ MKR
ordvitsar (per dag)
+

HÄMTA GUIDE

SÅ MAXIMERAR DU NYTTJANDEGRADEN I MOLNET

[advanced_iframe src="https://pages.upsales.com/9099u8b97e644dd114aa480705d959c1fe2a5-frame" width="100%" height="400"]