Infrastructure Consultant

Är du en fena på it-infrastruktur, cloud och digital transformation? Då är du vår nästa stjärna!
Ort: Stockholm, Malmö
Tillträde: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2023-03-31

Ditt uppdrag

Är du en analytisk person med ett nytänkande mindset? Har du en bred palett av teknisk kompetens och tycker om att inspirera och dela med dig av din kunskap till andra medarbetare och kunder? Gillar du att ta egna initiativ, har en stark passion för it och jobbat ett par år i branschen? Då är du vår nästa stjärna! Retune befinner sig i en expansiv fas och söker nu en viktig nyckelspelare för vår resa framåt. Här få en möjlighet att axla en helt ny och spännande roll inom våra satsningsområden, där bara du sätter ribban. Förfrågningarna och projekten är fler än någonsin där ute på marknaden och hos våra kunder, därför är vi nu på jakt efter dig som verkligen kan göra skillnad! Vi lovar dig en utmanande och varierande roll där du har möjlighet att både växa och vara med och påverka. I rollen som Infrastructure Consultant kommer du bidra med din expertis inom it till våra kunder. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång, i kombination med våra värderingar, är våra medarbetare även våra kunders viktigaste tillgång. Vi kan lova att den ena dagen aldrig är den andra lik. Som konsult är du vår ambassadör och Retune’s ansikte utåt. På Retune hittar du en genuin och rolig arbetsplats där du får chansen att växa inom bolaget. Vår styrka är vårt lagspel och att vi brinner för att leverera våra tjänster med hög precision.

Exempel på ansvarsområden:

Vem är du?

Vår nya kollega är en person med teknisk kompetens och gedigen tidigare erfarenhet från it-branschen. En ledare, inspiratör och doer med öga för detaljer men också har förmågan att se den stora bilden. Du trivs som allra bäst när du får arbeta hands on med ett strategiskt och affärsmässigt mindset. Social, lösningsorienterad och starkt driv är också några av de egenskaper du besitter. God förmåga att kommunicera såväl med kunder som medarbetare. Som person drivs du av att ta ansvar, komma med egna initiativ och visa andra vägen framåt. Dessutom har du ett starkt öga för affären, motiveras av att nå resultat och skapa långsiktiga kundrelationer. Vi ser gärna att du har 3-5 års arbetslivserfarenhet inom exempelvis Azure, O365/M365, nätverk, klienthantering m.m. Du har god vana att pitcha för kund och förklara värdet av olika lösningar. Också stor erfarenhet att migrera/flytta/lyfta on-prem till cloudlösningar, dvs Lift and shift samt god förståelse för moderna säkerhetslösningar och hur dessa integrerar mellan olika delar i it-infrastrukturen. Extra meriterande om du har relevanta certifieringar inom vårt område

Skills

Meriterande

Retune family

Vad vi erbjuder

På Retune kommer du att jobba ihop med ett grymt gäng som anammar gemenskap och kompetens. Här har vi roligt tillsammans samtidigt som vi strävar efter att alltid vara först på bollen. Vid sidan om jobbet har vi en mängd roliga aktiviteter såsom resor, aw:s och annat kul för att stärka oss som team. Vi erbjuder dig personlig och yrkesmässig utveckling. Hos oss får du en mängd förmåner som exempelvis kollektivavtal, tjänstepension och generöst friskvårdsbidrag.

icons8-idea-100.png

Dynamisk organisation

Här hittar du en levande organisation där idéer och förslag tas tillvara. Hos oss är det högt i tak ihop med engagerade och proffsiga kollegor.

Gemenskap

Vi är inte bara ett företag, vi är en familj där vi tillsammans peppar och stöttar varandra i det vi gör. Vår framgång ligger i engagerade medarbetare där vi bryr oss om varandra på riktigt.

development

Utveckling

Under din tid hos oss får du kontinuerlig utbildning och certifiering, så att du hela tiden hänger med i det senaste. 

Roliga aktiviteter

Barhäng, resor eller pingismatch. Tillsammans hittar vi på kul aktiviteter – både på och utanför jobbet.

Pension

Inte det roligaste kanske, men ack så viktigt. Därför har vi en plan för det.

Friskvårdsbidrag

Såklart erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag.

Är du den vi söker?

Skicka in din ansökan genom att fylla i formuläret.

Har du några frågor så är det bara att slå en signal till vår Business Area Manager (Stockholm) Marcus Landin Larsson på 0709 12 66 88 eller till vår Business Area Manager (Malmö) Dashmir Osmani på 0760 24 24 24.

Intervjuer sker löpande, så se till att skicka in din ansökan redan idag! Intervjuer sker löpande, så se till att skicka in din ansökan redan idag!

Kort om oss

Retune AB ingår i holdingbolaget Reunify Group som omfattar Retune, Retune IT Management, Tillmobil, Acordo och Reswitch. Reunify Group erbjuder idag en unik kombination av tjänster. Genom att tillhandahålla moderna it-lösningar, kompletta telekom- och kommunikationslösningar samt virtuella växlar- och säljstödsystem är Reunify Group den första i sitt slag att som enda helhetsleverantör kunna effektivisera, förbättra och framtidssäkra ett företags kommunikation, it och infrastruktur.


Retune är ett av Sveriges ledande it-företag som sedan 2011 har levererat specialistkompetens inom it-tjänster, rådgivning, konsult, drift och support till både nationella som globala företag. Med bred erfarenhet och expertis lyfter vi våra kunder till den senaste teknologin, med de senaste lösningarna. Vi skapar en fungerande och kostnadseffektiv it-miljö för alla mål, där vi lyssnar på behovet och tar ansvar från dag ett. På Retune mäter vi vår framgång i nöjda kunder och engagerade medarbetare. Därför är vi extremt stolta över att vara en it-leverantör som uppfyller just det. Retune har kontor i Stockholm och Malmö med ca 80 anställda och har en hög tillväxttakt..

+
Nöjda användare
+
härliga kollegor
+ MKR
Omsättning
+
ordvitsar (per dag)

PÅVÄG TILL MOLNET?

Vi på Retune har sedan start genomfört många lyckade migreringar åt våra kunder. Oavsett behov eller utmaningar, kan vi stå bakom er under hela eller delar av flytten. Du bestämmer. Vi hjälper till.

Vill ni se över era möjligheter att gå till molnet? Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så får du prata med en av våra experter inom cloud för att se vad vi kan göra tillsammans. Helt förutsättningslöst såklart.

Boka din molnanalys här

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA GUIDE

SÅ MAXIMERAR DU NYTTJANDEGRADEN I MOLNET

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.