Cyber Security Consultant

Är du en expert på cybersäkerhet och brinner för att identifiera och förebygga de hot som finns där ute? En doer med starkt driv som har it-säkerhet ända in i ryggmärgen? Nu bygger vi upp ett helt nytt team av it-säkerhetskonsulter där du kommer bli en viktig nyckelperson för vår resa framåt.
Ort: Stockholm & Malmö
Tillträde: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2023-12-31

Ditt uppdrag

Retune befinner sig i en expansiv fas och efterfrågan från våra kunder blir allt större när det kommer till IT-säkerhetsfrågor. Därför bygger vi nu upp ett starkt team av it-säkerhetsspecialister som fokuserat ska jobba med att höja våra kunders IT-säkerhet. Du kommer vara huvudpersonen man vänder sig till i strävan att förbättra och utveckla våra kunders IT-miljöer till det bättre.

En vanlig dag som Microsoft Security Consultant på Retune består av att implementera säkerhetslösningar, utföra säkerhetsanalyser, hantera incidenter samt planera och hantera antiviruslösningar. Även göra djupdykningar i kundernas system för att hitta sårbarheter. Kort och gott vara den viktigaste personen för våra kunder som ansvarar för att förbättra och säkra deras IT-miljöer. Du kommer arbeta brett inom it-säkerhetsområdet med teknik i fokus där du exempelvis kommer jobba med att implementera och underhålla säkerhetslösningar som SIEM, IDS och Endpoint Protection. Du kommer också hjälpa våra kunder ta kontroll över sina identiteter och behörigheter inom IAM-området där verksamhet och teknik möts. Att verka proaktivt för att förbättra och säkra våra kunders IT-miljöer är också något du ansvarar för. Du ser också till att vara uppdaterad inom aktuella tjänster och tekniska lösningar för att alltid hålla koll på det senaste.

Du kommer jobba nära några av Sveriges största företag och aktivt ansvara för att förbättra, utveckla och delta i arbetet med implementering av nya, moderna säkerhetslösningar hos våra kunder. Bara du sätter ribban för din egen utveckling och ta den i den riktning du önskar. Vi kan lova att den ena dagen aldrig kommer den andra lik!

Exempel på ansvarsområden:

Vem är du?

Vår nya kollega är en person med en hög teknisk kompetens inom it-säkerhet med ett fokus på Microsoft’s säkerhetstjänster och har en gedigen tidigare erfarenhet från it-branschen. Du är duktig på att ta egna initiativ, komma med nya idéer på förbättring och triggas av att utmana dig själv. En expert med öga för detaljer men också besitter förmågan att se den stora bilden. Du trivs som allra bäst när du får arbeta hands on med ett strategiskt och affärsmässigt mindset. Du är öppen för att testa nya metoder, arbetssätt och tekniker.

Som person är du nyfiken, målmedveten och en självdrivande lagspelare som trivs i en miljö där både tempo och förändringstakt är hög. Engagerad, driven och full av energi som smittar av sig på dina kollegor. Du gillar att utmana och utmanas där du är en drivande lagspelare som ständigt jobbar för att utveckla din kompetens inom ditt område. En inspiratör med god förmåga att dela med dig av din expertis för våra kunder och medarbetare.

Kontinuerlig utveckling är något du uppskattar och du trivs som fisken i vattnet när den ena dagen aldrig är den andra lik. Du är en fena på att lösa problem då du inte ger dig i första taget! Att komma med egna initiativ, förslag på nya lösningar samt vara med och påverka framåt är en självklarhet i den här rollen. En doer med starkt kundfokus och högt engagemang!

Skills

Meriterande

Retune family

Vad vi erbjuder

På Retune kommer du att jobba ihop med ett grymt gäng som anammar gemenskap och kompetens. Här har vi roligt tillsammans samtidigt som vi strävar efter att alltid vara först på bollen. Vid sidan om jobbet har vi en mängd roliga aktiviteter såsom resor, aw:s och annat kul för att stärka oss som team. Vi erbjuder dig personlig och yrkesmässig utveckling. Hos oss får du en mängd förmåner som exempelvis kollektivavtal, tjänstepension och generöst friskvårdsbidrag.

icons8-idea-100.png

Dynamisk organisation

Här hittar du en levande organisation där idéer och förslag tas tillvara. Hos oss är det högt i tak ihop med engagerade och proffsiga kollegor.

Gemenskap

Vi är inte bara ett företag, vi är en familj där vi tillsammans peppar och stöttar varandra i det vi gör. Vår framgång ligger i engagerade medarbetare där vi bryr oss om varandra på riktigt.

development

Utveckling

Under din tid hos oss får du kontinuerlig utbildning och certifiering, så att du hela tiden hänger med i det senaste. 

Roliga aktiviteter

Barhäng, resor eller pingismatch. Tillsammans hittar vi på kul aktiviteter – både på och utanför jobbet.

Pension

Inte det roligaste kanske, men ack så viktigt. Därför har vi en plan för det.

Friskvårdsbidrag

Såklart erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag.

Är du den vi söker?

Skicka in din ansökan genom att fylla i formuläret.

Har du några frågor så är det bara att slå en signal till vår Business Area Manager (Stockholm) Marcus Landin Larsson på 0709 12 66 88 eller till vår Business Area Manager (Malmö) Lars Mantefors på 0704 80 15 23.

Intervjuer sker löpande, så se till att skicka in din ansökan redan idag!

Kort om oss

Retune AB ingår i holdingbolaget Reunify Group som omfattar Retune, Retune IT Management, Tillmobil, Acordo och Reswitch. Reunify Group erbjuder idag en unik kombination av tjänster. Genom att tillhandahålla moderna it-lösningar, kompletta telekom- och kommunikationslösningar samt virtuella växlar- och säljstödsystem är Reunify Group den första i sitt slag att som enda helhetsleverantör kunna effektivisera, förbättra och framtidssäkra ett företags kommunikation, it och infrastruktur.


Retune är ett av Sveriges ledande it-företag som sedan 2011 har levererat specialistkompetens inom it-tjänster, rådgivning, konsult, drift och support till både nationella som globala företag. Med bred erfarenhet och expertis lyfter vi våra kunder till den senaste teknologin, med de senaste lösningarna. Vi skapar en fungerande och kostnadseffektiv it-miljö för alla mål, där vi lyssnar på behovet och tar ansvar från dag ett. På Retune mäter vi vår framgång i nöjda kunder och engagerade medarbetare. Därför är vi extremt stolta över att vara en it-leverantör som uppfyller just det. Retune har kontor i Stockholm och Malmö med ca 80 anställda och har en hög tillväxttakt..

Nöjda användare
+
härliga kollegor
+
Omsättning
+ MKR
ordvitsar (per dag)
+

PÅVÄG TILL MOLNET?

Vi på Retune har sedan start genomfört många lyckade migreringar åt våra kunder. Oavsett behov eller utmaningar, kan vi stå bakom er under hela eller delar av flytten. Du bestämmer. Vi hjälper till.

Vill ni se över era möjligheter att gå till molnet? Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så får du prata med en av våra experter inom cloud för att se vad vi kan göra tillsammans. Helt förutsättningslöst såklart.

Boka din molnanalys här

[advanced_iframe src="https://pages.upsales.com/9099uc627f0c5291d49608e971de1f5eb2ed4-frame" width="100%" height="500"]

HÄMTA GUIDE

SÅ MAXIMERAR DU NYTTJANDEGRADEN I MOLNET

[advanced_iframe src="https://pages.upsales.com/9099u8b97e644dd114aa480705d959c1fe2a5-frame" width="100%" height="400"]