Network Consultant

Är du en expert på nätverk med säkerhetstänket i ryggmärgen? Har du lång erfarenhet av förvaltning, utveckling och drift av nätverk? Då är du vår nästa kollega!
Ort: Stockholm & Malmö
Tillträde: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2023-02-28

Ditt uppdrag

Vi fortsätter vår expansionsresa och söker nu en skicklig nätverkskonsult med erfarenhet inom säkerhet. Som Network Consultant hos oss kommer du spela en viktig roll i att utveckla innovativa och hållbara nätverkslösningar för våra kunders it-infrastruktur. Du kommer också jobba med att driva och utveckla hela plattformen framåt.

På Retune hittar du en genuin och rolig arbetsplats där du får chansen att växa inom bolaget. Vår styrka är vårt lagspel och att vi brinner för att leverera våra tjänster med hög precision. Här får du jobba med intressanta och utmanande uppdrag tillsammans med några av Sveriges mest skickliga konsulter. Antingen på plats hos kund, eller i projektteam där vi tillsammans bygger tekniska lösningar utefter våra kunders behov eller krav.
I rollen som Network Consultant på Retune kommer du ingå i vår starka konsultkår där du i huvudsak kommer vara fokuserad på projekt och konsultation inom nätverk och säkerhet för våra kunder. Du kommer bland annat jobba med att bygga nya nät, sköta daglig drift och installationer, routing/switching och trådlöst men även andra uppdrag kan förekomma utifrån våra kunders önskemål och krav. Du kommer också ansvara för drift, underhåll, förvaltning, projektarbete och agera både som rådgivare och stöd för vidare utveckling av deras nätverksarkitektur.

Du kommer vara ha en drivande roll i att säkerställa att tjänster implementeras och fungerar felfritt samtidigt som det uppfyller alla säkerhetskrav. Du kommer också vara delaktig i att ta fram rutiner, underhållsplaner och annan dokumentation. Att komma med egna initiativ, förslag på nya lösningar samt vara med och påverka framåt är en självklarhet.

Du ser även till att ta våra kunder ständigt utvecklas och befinner sig i teknikens framkant. Högt fokus på säkerhet och tillgänglighet.

Exempel på ansvarsområden:

Vem är du?

Vår nya kollega har minst tre års erfarenhet från arbete som nätverkstekniker och är en person med djup teknisk kompetens inom nätverk och säkerhet. Du har ett skarpt öga för arkitektur och har lätt för att hitta nya lösningar för att förbättra kundens upplevelse. Du är också väl insatt i nya teknologier inom nätverkssäkerhet, både för on-prem och moln.

Social, resultatinriktad, lösningsorienterad och starkt driv är också några av de egenskaper du besitter. Eftersom du kommer jobba nära våra kunder, ser vi också att du är social och har lätt för att ta egna initiativ. Som person sätter du alltid kunden i fokus och är ett proffs på att driva dialog, förstå behov, utmaningar och arbeta nära kunderna på deras resa mot att modernisera sina plattformar. Hitta lösningar som går i linje med kundens strategi.

Vana av behovsanalys, design och implementation av säkra nätverkslösningar i nära samarbete med kunder är något du besitter samt är en fena på att komma med nya idéer på förbättring. Dessutom har du ett starkt öga för affären, motiveras av att nå resultat och skapa långsiktiga kundrelationer.

Skills

Meriterande

Retune family

Vad vi erbjuder

På Retune kommer du att jobba ihop med ett grymt gäng som anammar gemenskap och kompetens. Här har vi roligt tillsammans samtidigt som vi strävar efter att alltid vara först på bollen. Vid sidan om jobbet har vi en mängd roliga aktiviteter såsom resor, aw:s och annat kul för att stärka oss som team. Vi erbjuder dig personlig och yrkesmässig utveckling. Hos oss får du en mängd förmåner som exempelvis kollektivavtal, tjänstepension och generöst friskvårdsbidrag.

icons8-idea-100.png

Dynamisk organisation

Här hittar du en levande organisation där idéer och förslag tas tillvara. Hos oss är det högt i tak ihop med engagerade och proffsiga kollegor.

Gemenskap

Vi är inte bara ett företag, vi är en familj där vi tillsammans peppar och stöttar varandra i det vi gör. Vår framgång ligger i engagerade medarbetare där vi bryr oss om varandra på riktigt.

development

Utveckling

Under din tid hos oss får du kontinuerlig utbildning och certifiering, så att du hela tiden hänger med i det senaste. 

Roliga aktiviteter

Barhäng, resor eller pingismatch. Tillsammans hittar vi på kul aktiviteter – både på och utanför jobbet.

Pension

Inte det roligaste kanske, men ack så viktigt. Därför har vi en plan för det.

Friskvårdsbidrag

Såklart erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag.

Är du den vi söker?

Skicka in din ansökan genom att fylla i formuläret.

Har du några frågor så är det bara att slå en signal till vår Business Area Manager (Stockholm) Marcus Landin Larsson på 0709 12 66 88 eller till vår Business Area Manager (Malmö) Dashmir Osmani på 0760 24 24 24.

Intervjuer sker löpande, så se till att skicka in din ansökan redan idag!

Kort om oss

Retune AB ingår i holdingbolaget Reunify Group som omfattar Retune, Retune IT Management, Tillmobil, Acordo och Reswitch. Reunify Group erbjuder idag en unik kombination av tjänster. Genom att tillhandahålla moderna it-lösningar, kompletta telekom- och kommunikationslösningar samt virtuella växlar- och säljstödsystem är Reunify Group den första i sitt slag att som enda helhetsleverantör kunna effektivisera, förbättra och framtidssäkra ett företags kommunikation, it och infrastruktur.


Retune är ett av Sveriges ledande it-företag som sedan 2011 har levererat specialistkompetens inom it-tjänster, rådgivning, konsult, drift och support till både nationella som globala företag. Med bred erfarenhet och expertis lyfter vi våra kunder till den senaste teknologin, med de senaste lösningarna. Vi skapar en fungerande och kostnadseffektiv it-miljö för alla mål, där vi lyssnar på behovet och tar ansvar från dag ett. På Retune mäter vi vår framgång i nöjda kunder och engagerade medarbetare. Därför är vi extremt stolta över att vara en it-leverantör som uppfyller just det. Retune har kontor i Stockholm och Malmö med ca 80 anställda och har en hög tillväxttakt..

+
Nöjda användare
+
härliga kollegor
+ MKR
Omsättning
+
ordvitsar (per dag)

PÅVÄG TILL MOLNET?

Vi på Retune har sedan start genomfört många lyckade migreringar åt våra kunder. Oavsett behov eller utmaningar, kan vi stå bakom er under hela eller delar av flytten. Du bestämmer. Vi hjälper till.

Vill ni se över era möjligheter att gå till molnet? Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så får du prata med en av våra experter inom cloud för att se vad vi kan göra tillsammans. Helt förutsättningslöst såklart.

Boka din molnanalys här

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA GUIDE

SÅ MAXIMERAR DU NYTTJANDEGRADEN I MOLNET

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.