Project Manager

Har du ett par års erfarenhet av att driva it-projekt och vill vara med att utveckla samt förbättra för våra kunder i deras digitala transformationsresa? Är du en doer med starkt driv som kan ta it-projekt hela vägen från start till mål? Bra, då är det dig vi söker!
Ort: Stockholm, Malmö
Tillträde: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2023-02-28

Ditt uppdrag

Retune befinner sig i en expansiv fas och efterfrågan från våra kunder blir allt större när det kommer till att göra digitala förändringar. Därför är vi nu på jakt efter en duktig projektledare som vill vara med och stötta våra kunder i deras digitala förändringsresa!

Hos oss hittar du en genuin och rolig arbetsplats där du får chansen att växa inom bolaget. Vår styrka är vårt lagspel och att vi brinner för att leverera våra tjänster med hög precision. Här får du jobba med intressanta och utmanande uppdrag tillsammans med några av Sveriges mest skickliga konsulter. Vi lovar dig en utmanande och varierande roll där du har möjlighet att både växa samt vara med och påverka.

I rollen som Project Manager på Retune kommer du leda projekt hos våra kunder från start till mål. Du kommer vara ansvarig för projektplanering, styrning samt förändringshantering. Kunderna du kommer jobba med är stora inom sina områden vilket gör att du kommer vara en viktig nyckelspelare i deras vidare utveckling och mål framåt. Exempel på projekt kan vara att leda implementationer, migreringar av olika lösningar eller plattformar, analys och effektivisering av it-processer eller något annat spännande som kunden vill ro i hamn.

Du blir den drivande och viktiga nyckelpersonen under projektets gång och ser till att allt rullar hela vägen. Du kommer jobba nära våra Project Managers och även ihop med andra tekniker som behövs för projektet. Att säkerställa ett bra mottagande och införande är också centrala delar under hela projektet.

Exempel på ansvarsområden:

Vem är du?

Vår nya kollega har ett par års erfarenhet av att leda större verksamhetsnära it-infrastrukturprojekt med goda verksamhetsresultat, gärna där ett agilt arbetssätt har applicerats. Som person har du lätt för att kommunicera med andra, du inger förtroende och är duktig på att skapa goda relationer. I den här rollen krävs också att man har verksamhetsfokus, är tekniskt kunnig samt resultatorienterad. Du besitter en god analytisk förmåga för att föreslå bra lösningar samt är duktig på att hålla många bollar i luften.

Självgående och initiativtagande är några egenskaper du besitter och har en god förmåga att motivera och engagera andra. Du är en lagspelare samtidigt som du även är duktig på att leda andra framåt. Vidare tror vi att du är strukturerad och har en förmåga att kunna bryta ner arbete i mindre delar och se helheten genom detaljerna. Våra medarbetare kännetecknas också av en affärsmässig, genuin och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och utefter det komma med nya, kreativa lösningar som förbättrar ännu mer för våra kunder. Därför ser vi att du är en person som gärna kommer med egna initiativ, förslag på nya lösningar samt är med och påverkar framåt.

Skills

Meriterande

Retune family

Vad vi erbjuder

På Retune kommer du att jobba ihop med ett grymt gäng som anammar gemenskap och kompetens. Här har vi roligt tillsammans samtidigt som vi strävar efter att alltid vara först på bollen. Vid sidan om jobbet har vi en mängd roliga aktiviteter såsom resor, aw:s och annat kul för att stärka oss som team. Vi erbjuder dig personlig och yrkesmässig utveckling. Hos oss får du en mängd förmåner som exempelvis kollektivavtal, tjänstepension och generöst friskvårdsbidrag.

icons8-idea-100.png

Dynamisk organisation

Här hittar du en levande organisation där idéer och förslag tas tillvara. Hos oss är det högt i tak ihop med engagerade och proffsiga kollegor.

Gemenskap

Vi är inte bara ett företag, vi är en familj där vi tillsammans peppar och stöttar varandra i det vi gör. Vår framgång ligger i engagerade medarbetare där vi bryr oss om varandra på riktigt.

development

Utveckling

Under din tid hos oss får du kontinuerlig utbildning och certifiering, så att du hela tiden hänger med i det senaste. 

Roliga aktiviteter

Barhäng, resor eller pingismatch. Tillsammans hittar vi på kul aktiviteter – både på och utanför jobbet.

Pension

Inte det roligaste kanske, men ack så viktigt. Därför har vi en plan för det.

Friskvårdsbidrag

Såklart erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag.

Är du den vi söker?

Skicka in din ansökan genom att fylla i formuläret.

Har du några frågor så är det bara att slå en signal till vår Business Area Manager (Stockholm) Marcus Landin Larsson på 0709 12 66 88 eller till vår Business Area Manager (Malmö) Dashmir Osmani på 0760 24 24 24.

Intervjuer sker löpande, så se till att skicka in din ansökan redan idag!

Kort om oss

Retune AB ingår i holdingbolaget Reunify Group som omfattar Retune, Retune IT Management, Tillmobil, Acordo och Reswitch. Reunify Group erbjuder idag en unik kombination av tjänster. Genom att tillhandahålla moderna it-lösningar, kompletta telekom- och kommunikationslösningar samt virtuella växlar- och säljstödsystem är Reunify Group den första i sitt slag att som enda helhetsleverantör kunna effektivisera, förbättra och framtidssäkra ett företags kommunikation, it och infrastruktur.


Retune är ett av Sveriges ledande it-företag som sedan 2011 har levererat specialistkompetens inom it-tjänster, rådgivning, konsult, drift och support till både nationella som globala företag. Med bred erfarenhet och expertis lyfter vi våra kunder till den senaste teknologin, med de senaste lösningarna. Vi skapar en fungerande och kostnadseffektiv it-miljö för alla mål, där vi lyssnar på behovet och tar ansvar från dag ett. På Retune mäter vi vår framgång i nöjda kunder och engagerade medarbetare. Därför är vi extremt stolta över att vara en it-leverantör som uppfyller just det. Retune har kontor i Stockholm och Malmö med ca 80 anställda och har en hög tillväxttakt..

Nöjda användare
+
härliga kollegor
+
Omsättning
+ MKR
ordvitsar (per dag)
+

PÅVÄG TILL MOLNET?

Vi på Retune har sedan start genomfört många lyckade migreringar åt våra kunder. Oavsett behov eller utmaningar, kan vi stå bakom er under hela eller delar av flytten. Du bestämmer. Vi hjälper till.

Vill ni se över era möjligheter att gå till molnet? Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så får du prata med en av våra experter inom cloud för att se vad vi kan göra tillsammans. Helt förutsättningslöst såklart.

Boka din molnanalys här

[advanced_iframe src="https://pages.upsales.com/9099uc627f0c5291d49608e971de1f5eb2ed4-frame" width="100%" height="500"]

HÄMTA GUIDE

SÅ MAXIMERAR DU NYTTJANDEGRADEN I MOLNET

[advanced_iframe src="https://pages.upsales.com/9099u8b97e644dd114aa480705d959c1fe2a5-frame" width="100%" height="400"]