Retune Cyber Security

Specialistkompetens inom it-säkerhet 

Ta hjälp av våra säkerhetsexperter

Rätt it-säkerhet vid rätt tillfälle

Retune Cyber Security är ett specialistbolag med experter inom säkerhet. Vårt team täcker de flesta behoven en modern verksamhet behöver för att effektivt och på ett bestående sätt skydda sig både digitalt och fysiskt.
Vår ambition är att erbjuda våra uppdragsgivare ett komplett team, med förståelse för verksamheten och tillsammans bygga upp rätt skydd utifrån unika utmaningar.

01

Bredd med spets

Med handplockade experter inom sina specialområden får du den kompetens du behöver

02

Skräddarsytt fokus

Genom förståelse för just din verksamhet kan vi leverera rätt stöd vi rätt tid.

03

Pålitlig partner

Genom hela säkerhetresan finns vi där för dig och din verksamhet.

"Säkerhet är inte enbart ett tekniskt problem, organisationer behöver öka skydd och medvetenhet på alla nivåer. Tillsammans kan vi se till att vi är rustade inför framtidens utmaningar."

Niclas Kjellin, CTO på Retune Cyber Security

Sedan 2023

Retune Cyber Security ingår i ReUnify Group som idag består av Retune, Retune IT Management, Tillmobil, Reswitch och Acordo. Gruppen erbjuder idag en unik kombination av tjänster där vi tillhandahåller moderna it-lösningar, it-ledning, kompletta telekom- och kommunikationslösningar samt virutella växlar och säljstödsystem. Vi blir då en helhetsleverantör för att kunna effektivisera, förbättra och framtidssäkra ditt företags hela it-infrastruktur, kommunikation och säkerhet.

Din kompletta partner inom it-säkerhet

Såhär jobbar vi tillsammans

Vår elitstyrka av säkerhetsexperter står till din verksamhets förfogande. Genom din personliga kontakt är du aldrig långt borta från just det stöd du behöver. Vi förstår din verksamhet och vet precis vad som behöves i din unika situation. Detta gör att vi kan snabbare tillsammans bygga, förbättra och underhålla din säkerhet.

I ett ständigt föränderligt säkerhetsläge håller vi oss underrättade, och alltid utifrån din verksamhets perspektiv. Din säkerhet är helt enkelt vårt specialområde.

Förstå din unika situation och utmaning

Tillsammans kartlägger vi vilka behov och utmaningar som just din verksamhet står inför.

Härdning av verksamheten

Här hjälper vi din verksamhet att införa de förändringar ni behöver, både tekniska och organisatoriskt.

Uppföljning och utbildning

Vi stöder dig i uppföljning och övervakning så att du alltid vet att du har rätt skydd. Samtidigt så höjer vi allas förståelse.

Vi följer er genom hela säkerhetsresan

Att skydda sin verksamhet både från dagens och morgondagens hot är en utmaning och vi finns här just för er att möta dessa tillsammans. Våra specialister är ledande inom sina respektive områden och du kan lita på att du alltid får de svar eller stöd du behöver. Vägen till en säkrare verksamhet börjar tillsammans med oss.

Hitta din it-specialist

Det här kan vi hjälpa till med.

För oss ligger fokus på kundnöjdhet och långsiktiga relationer. Våra erfarna it-konsulter strävar alltid efter att förstå just dina behov och önskemål och ta dina digitala transformationsmål i hamn.

Interim IT-chef / CIO

Våra erfarna management konsulter går via interim uppdrag in och leder våra uppdragivares it-organisationer under en definierad tid eller projekt.

Strategi

Vi överbryggar gränslandet mellan verksamheten och it.  På det sättet hjälper vi  er att peka ut riktningen genom en verksamhetsanpassad  it-strategi.

It-inköp & upphandling

Vi upprättar strategin och leder er verksamhet genom sourcing, systemupphandling och kravhantering

Förändringsledning

Genom våra erfarna förändrings- och projektledare hjälper vi er  att förankra och komma i mål med er förändringsresa.
"Vi är mycket nöjda med processen och inte minst med den projektledare som Retune IT Management kunde hjälpa oss med.”
Anna Eriksmo, CFO på Fellowmind

KONTAKTA OSS

Vi följer er genom hela säkerhetsresan!

Att skydda sin verksamhet både från dagens och morgondagens hot är en utmaning och vi finns här just för er att möta dessa tillsammans. Våra specialister är ledande inom sina respektive områden och du kan lita på att du alltid får de svar eller stöd du behöver. Vägen till en säkrare verksamhet börjar tillsammans med oss. Fyll i formuläret så pratar vi mer om hur vi kan stötta dig i dina kommande it-projekt.

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

PÅVÄG TILL MOLNET?

Vi på Retune har sedan start genomfört många lyckade migreringar åt våra kunder. Oavsett behov eller utmaningar, kan vi stå bakom er under hela eller delar av flytten. Du bestämmer. Vi hjälper till.

Vill ni se över era möjligheter att gå till molnet? Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så får du prata med en av våra experter inom cloud för att se vad vi kan göra tillsammans. Helt förutsättningslöst såklart.

Boka din molnanalys här

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA GUIDE

SÅ MAXIMERAR DU NYTTJANDEGRADEN I MOLNET

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

SE WEBINAR

ALLT DU BEHÖVER VETA OM DE NYA CSP-REGLERNA

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA GUIDE

13 FRÅGOR SOM UTVÄRDERAR ER DIGITALA ARBETSPLATS

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA WHITEPAPER

7 SANNINGAR OM KLIENTDATORSKYDD

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.