NOC-tekniker

Tycker du om att arbeta i ett kul team med trevliga kollegor? Gillar du även att lösa ärenden och hjälpa våra kunders användare? Vi söker en doer med social ådra som tycker om att ha koll på tekniska miljöer. Jobba i en miljö med bra utvecklingsmöjligheter? Då är du vår nästa NOC-tekniker!
Ort: Stockholm
Sista ansökningsdag: 2023-03-31
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ditt uppdrag

Vi fortsätter vår snabba tillväxtresa och söker nu en ny kollega som kommer att ha en betydande roll i att vara en stor del av vår kärnverksamhet.

Dina dagliga arbetsuppgifter kommer att bestå av övervakning, problemlösning och rutinbaserade arbetsuppgifter. Du kommer att jobba nära verksamheten. Ingen dag kommer att vara den andra lik. Vi erbjuder en genuin och rolig arbetsplats där vi satsar på dig och din utveckling framåt!

I rollen som NOC-tekniker arbetar du med att övervaka kundernas miljöer och tjänster. I det ingår att lösa ärenden genom felsökning i samband med larm och vid mer komplexa ärenden eskalera till ansvarigt tekniskt team. I tjänsten ingår även att ansvara för driftinformationsflödet både internt och externt. För att säkerställa att kvalitetsmålen nås och för att leverera de tjänster vi garanterar kunderna kommer du att arbeta tätt tillsammans med andra avdelningar inom företaget. Under dina arbetspass kommer det alltid finnas mer erfarna kollegor som du kan vända dig till för frågor och hjälp.

Exempel på ansvarsområden:

Vem är du?

För att passa in i rollen så ser vi att du är lösningsorienterad och har ett starkt driv. En doer som tycker om att ha många bollar i luften. Du är duktig på att ta egna initiativ, komma med nya idéer för förbättring och triggas av att utmana dig själv. Du är strukturerad och har förmåga att prioritera arbete utifrån aktuell situation.

Vi tror att du som söker har ett starkt tekniskt intresse och en god problemlösningsförmåga. Rollen innefattar ibland kundkontakt och det är därför viktigt att du är serviceinriktad och har ett intresse för att hjälpa kunden. Du är handlingskraftig och har en god förmåga för att arbeta fokuserat och strukturerat i skarpa lägen.

Du tycker om att lära dig nya saker och är en person som gärna delar med dig av dina kunskaper till övriga.

Skills

Meriterande

Retune family

Vad vi erbjuder

På Retune kommer du att jobba ihop med ett grymt gäng som anammar gemenskap och kompetens. Här har vi roligt tillsammans samtidigt som vi strävar efter att alltid vara först på bollen. Vid sidan om jobbet har vi en mängd roliga aktiviteter såsom resor, aw:s och annat kul för att stärka oss som team. Vi erbjuder dig personlig och yrkesmässig utveckling. Hos oss får du en mängd förmåner som exempelvis kollektivavtal, tjänstepension och generöst friskvårdsbidrag.

icons8-idea-100.png

Dynamisk organisation

Här hittar du en levande organisation där idéer och förslag tas tillvara. Hos oss är det högt i tak ihop med engagerade och proffsiga kollegor.

Gemenskap

Vi är inte bara ett företag, vi är en familj där vi tillsammans peppar och stöttar varandra i det vi gör. Vår framgång ligger i engagerade medarbetare där vi bryr oss om varandra på riktigt.

development

Utveckling

Under din tid hos oss får du kontinuerlig utbildning och certifiering, så att du hela tiden hänger med i det senaste. 

Roliga aktiviteter

Barhäng, resor eller pingismatch. Tillsammans hittar vi på kul aktiviteter – både på och utanför jobbet.

Pension

Inte det roligaste kanske, men ack så viktigt. Därför har vi en plan för det.

Friskvårdsbidrag

Såklart erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag.

Är du den vi söker?

Skicka in din ansökan genom att fylla i formuläret. Har du några frågor så är det bara att slå en signal till vår teamledare på infra Filip Ljung på 0709 12 66 31. Intervjuer sker löpande, så se till att skicka in din ansökan redan idag!

Kort om oss

Retune AB ingår i holdingbolaget Reunify Group som omfattar Retune, Retune IT Management, Tillmobil, Acordo och Reswitch. Reunify Group erbjuder idag en unik kombination av tjänster. Genom att tillhandahålla moderna it-lösningar, kompletta telekom- och kommunikationslösningar samt virtuella växlar- och säljstödsystem är Reunify Group den första i sitt slag att som enda helhetsleverantör kunna effektivisera, förbättra och framtidssäkra ett företags kommunikation, it och infrastruktur.


Retune är ett av Sveriges ledande it-företag som sedan 2011 har levererat specialistkompetens inom it-tjänster, rådgivning, konsult, drift och support till både nationella som globala företag. Med bred erfarenhet och expertis lyfter vi våra kunder till den senaste teknologin, med de senaste lösningarna. Vi skapar en fungerande och kostnadseffektiv it-miljö för alla mål, där vi lyssnar på behovet och tar ansvar från dag ett. På Retune mäter vi vår framgång i nöjda kunder och engagerade medarbetare. Därför är vi extremt stolta över att vara en it-leverantör som uppfyller just det. Retune har kontor i Stockholm och Malmö med ca 80 anställda och har en hög tillväxttakt..

+
Nöjda användare
+
härliga kollegor
+ MKR
Omsättning
+
ordvitsar (per dag)

PÅVÄG TILL MOLNET?

Vi på Retune har sedan start genomfört många lyckade migreringar åt våra kunder. Oavsett behov eller utmaningar, kan vi stå bakom er under hela eller delar av flytten. Du bestämmer. Vi hjälper till.

Vill ni se över era möjligheter att gå till molnet? Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så får du prata med en av våra experter inom cloud för att se vad vi kan göra tillsammans. Helt förutsättningslöst såklart.

Boka din molnanalys här

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA GUIDE

SÅ MAXIMERAR DU NYTTJANDEGRADEN I MOLNET

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.