Solution Architect

Är du en analytisk person med ett nytänkande mindset? Har du en bred palett av teknisk kompetens såsom Azure, nät och säkerhet? En doer som tycker om att inspirera och dela med dig av din kunskap till andra medarbetare och kunder? Då är du vår nästa stjärna!
Ort: Stockholm, Malmö
Sista ansökningsdag: 2022-01-16
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ditt uppdrag

Retune befinner sig i en expansiv fas och söker nu en viktig nyckelspelare för vår resa framåt. Här får du en möjlighet att axla en helt ny och spännande roll inom Azure, säkerhet och nät, där det bara är du som sätter ribban. Förfrågningarna på våra lösningar är fler än någonsin där ute på marknaden, därför är vi nu på jakt efter dig som verkligen kan göra skillnad! Vi lovar dig en utmanande och varierande roll där du har möjlighet att både växa och vara med och påverka.

I rollen som Solution Archtect kommer du bidra med din expertis genom att bland annat agera tjänsteutvecklare, rådgivare och stöd vid presalearbete. Du kommer också vara den som driver arbetet med att ta fram nya, coola och paketerade lösningar samt vara behjälplig vid införande av dessa tjänster tillsammans med ett dedikerat, tekniskt team. I rollen ingår även att agera teknisk expertrådgivare, arkitekt och strateg för Retunes kunder där du ser till att plocka fram nya, proaktiva lösningar som kan förbättra och effektivisera kundens verksamhet under avtalstiden. Även vara tillgänglig för affärsansvariga, säljare och Customer Success Managers för det teniska presale-arbetet för presentationer, arkitektur och tjänstebeskrivningar.
Ett viktigt uppdrag som ligger i dina händer är också tjänsteutvecklingen för våra tjänster. Du kommer driva detta arbete och kontinuerligt jobba med att ta våra tjänster inom nät, it-säkerhet och Azure till nästa nivå: hur de ska presenteras, beskrivas, marknadsföras och levereras. Du kommer vara lyhörd och inhämta nya idéer från leverantörer, medarbetare och kunder för att utveckla våra tjänster vidare hela tiden.

Du jobbar i projektform tillsammans med duktiga och kompetenta medarbetare samt rapporterar till vice vd. Dessutom kommer du inta en drivande roll i Retunes tjänsteråd. På Retune hittar du en genuin och rolig arbetsplats där du får chansen att växa inom bolaget. Vår styrka är vårt lagspel och att vi brinner för att leverera våra tjänster med hög precision.

Exempel på ansvarsområden:

Vem är du?

Vår nya kollega är en person med teknisk kompetens främst inom Azure, nät och it-säkerhet och har en gedigen tidigare erfarenhet från it-branschen. En ledare, inspiratör och doer med öga för detaljer men också besitter förmågan att se den stora bilden. Du trivs som allra bäst när du får arbeta hands on med ett strategiskt och affärsmässigt mindset. Social, lösningsorienterad och starkt driv är också några av de egenskaper du besitter. God förmåga att kommunicera såväl med kunder som medarbetare. Du har också flera års arbetserfarenhet av olika lösningar inom Azure, nät och infrastruktur samt erfarenhet som tjänsteutvecklare och/eller arkitekt. Även stor erfarenhet att migrera/flytta/lyfta on prem till cloudlösningar, dvs Lift and shift, och kunna göra ”Assessement” av kunders miljöer för att därefter planera och designa våra kunders cloudlösningar.

Stor vana att presentera tjänster och it lösningar för kund och förklara värdet av olika lösningar är också något du besitter samt är duktig på att styra och driva ett team av tekniker framåt för att nå uppsatt mål. Som person drivs du av att ta ansvar, komma med egna initiativ och visa andra vägen framåt. Dessutom har du ett starkt öga för affären, motiveras av att nå resultat och skapa långsiktiga kundrelationer. Det är viktigt att du är resultatorienterad med passion inom dina områden och utveckling av dig själv och andra.

Vi ser gärna att du har minst 8 års erfarenhet av it-infrastuktur med inriktning på Microsoft samt 3-5 års erfarenhet av cloudlösningar och arbete med att kunna ta dig an kunders utmaningar genom att planera och designa lösningar inom Azure. Extra meriterande om du har relevanta certifieringar inom vårt område.

Ja, du ser! Det här är en bred, spännande och viktig roll för vår vidare utveckling framåt och bara du sätter ribban för din resa tillsammans med oss.

Skills

Meriterande

Retune family

Vad vi erbjuder

På Retune kommer du att jobba ihop med ett grymt gäng som anammar gemenskap och kompetens. Här har vi roligt tillsammans samtidigt som vi strävar efter att alltid vara först på bollen. Vid sidan om jobbet har vi en mängd roliga aktiviteter såsom resor, aw:s och annat kul för att stärka oss som team. Vi erbjuder dig personlig och yrkesmässig utveckling. Hos oss får du en mängd förmåner som exempelvis kollektivavtal, tjänstepension och generöst friskvårdsbidrag.

icons8-idea-100.png

Dynamisk organisation

Här hittar du en levande organisation där idéer och förslag tas tillvara. Hos oss är det högt i tak ihop med engagerade och proffsiga kollegor.

Gemenskap

Vi är inte bara ett företag, vi är en familj där vi tillsammans peppar och stöttar varandra i det vi gör. Vår framgång ligger i engagerade medarbetare där vi bryr oss om varandra på riktigt.

development

Utveckling

Under din tid hos oss får du kontinuerlig utbildning och certifiering, så att du hela tiden hänger med i det senaste. 

Roliga aktiviteter

Barhäng, resor eller pingismatch. Tillsammans hittar vi på kul aktiviteter – både på och utanför jobbet.

Pension

Inte det roligaste kanske, men ack så viktigt. Därför har vi en plan för det.

Friskvårdsbidrag

Såklart erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag.

Är du den vi söker?

Är du vår nästa stjärna? Skicka in din ansökan genom att fylla i formuläret. Har du några frågor så är det bara att slå en signal till vår vice vd Farzad Aghazadeh på 0709 12 66 11. Intervjuer sker löpande, så se till att skicka in din ansökan redan idag!

Kort om oss

Retune AB är ett av Sveriges ledande it-företag som sedan 2011 har levererat specialistkompetens inom it-tjänster, rådgivning, konsult, drift och support till både nationella som globala företag. Med bred erfarenhet och expertis lyfter vi våra kunder till den senaste teknologin, med de senaste lösningarna. Vi skapar en fungerande och kostnadseffektiv it-miljö för alla mål, där vi lyssnar på behovet och tar ansvar från dag ett. På Retune mäter vi vår framgång i nöjda kunder och engagerade medarbetare. Därför är vi extremt stolta över att vara en it-leverantör som uppfyller just det. Retune har kontor i Stockholm och Malmö med ca 70 anställda och har en hög tillväxttakt..

+
Nöjda användare
+
härliga kollegor
+ MKR
Nöjda användare
+
ordvitsar (per dag)

PÅVÄG TILL MOLNET?

Vi på Retune har sedan start genomfört många lyckade migreringar åt våra kunder. Oavsett behov eller utmaningar, kan vi stå bakom er under hela eller delar av flytten. Du bestämmer. Vi hjälper till.

Vill ni se över era möjligheter att gå till molnet? Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så får du prata med en av våra experter inom cloud för att se vad vi kan göra tillsammans. Helt förutsättningslöst såklart.

Boka din molnanalys här

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA GUIDE

SÅ MAXIMERAR DU NYTTJANDEGRADEN I MOLNET

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.