Retune Cyber Security och Covr Security stärker samarbetet

Retune Cyber Security AB och Covr Security AB meddelar nu att de stärkt sitt samarbete för att möta de ständigt ökande hoten inom bank- och finanssektorn. Detta partnerskap är en strategisk satsning för att fortsätta erbjuda högkvalitativa säkerhetslösningar till sina kunder.

Covr Security AB är en ledande leverantör av säkerhetslösningar för mobila enheter, medan Retune Cyber Security AB är ett framstående företag inom cybersäkerhetsbranschen. Genom att kombinera sina kunskaper och expertis kommer de båda företagen att kunna erbjuda en ännu starkare och mer omfattande säkerhetsplattform för att skydda bank- och finansinstitut mot cyberhot.

–  Vi är väldigt nöjda med att ingå detta partnerskap med Retune Cyber Security AB. I en värld av ständigt ökande hot, inte minst inom bank- och finanssektorn, är det avgörande att samarbeta med branschledande experter för att erbjuda de bästa möjliga säkerhetslösningarna, säger Patrik Malmberg, CEO och medgrundare av Covr Security AB.

Det nya samarbetet mellan Retune Cyber Security AB och Covr Security AB kommer möjliggöra en kombination av teknik, erfarenhet och resurser för att utveckla och leverera de bästa säkerhetslösningarna på marknaden. Genom att arbeta tillsammans kommer de båda företagen att fortsätta driva innovation och förstärka sin ställning som ledande aktörer inom cybersäkerhetsbranschen.

–  Vi ser med tillförsikt framåt och är övertygade om att detta partnerskap kommer att stärka våra möjligheter att möta och överträffa våra kunders behov. Covr Security AB är kända för sin innovativa och användarvänliga plattform för mobilsäkerhet. Tillsammans kommer vi att kunna erbjuda en heltäckande säkerhetslösning som effektivt skyddar våra kunders tillgångar och integritet, säger Per Sällström, vd för Retune Security AB.

För mer information:

Per Sällström, vd Retune Cyber Security
per.sallstrom@retune.se
0702 03 06 77

Niclas Kjellin, CTO Retune Cyber Security
niclas.kjellin@retune.se
0766 48 85 19

Om Retune
Retune är en branschledande IT-tjänsteleverantör i marknadens Corporate-segment. Vi är specialister inom Cloud, IT-infrastruktur och säkerhet med nutidens och framtidens teknik. Med enastående goda relationer och högt engagemang hjälper vi våra kunder att ligga i teknisk framkant. Vi sätter alltid våra kunder i första hand, och vill skapa den bästa lösningen för just dina behov, ditt företag och dina mål.


Om ReUnify Group
Reunify Group består av Retune, Retune IT Management, Acordo, Tillmobil och Reswitch. Reunify Group erbjuder idag en unik kombination av tjänster. Genom att tillhandahålla moderna it-lösningar, kompletta telekom- och kommunikationslösningar samt virtuella växlar och säljstödsystem har Reunify Group en unik förmåga att som helhetsleverantör kunna effektivisera, förbättra och framtidssäkra ett företags hela it-infrastruktur och kommunikation.

www.reunifygroup.se

Om Retune Cyber Security
Retune Cyber Security lanseras i maj 2023 och erbjuder den mest avancerade kompetens marknaden kan erbjuda, oavsett om det gäller proaktivt arbetet eller incidenthantering, juridisk förståelse och efterlevnad eller strategisk rådgivning åt CIO. Siktet är inställt på en elitstyrka med förmågor från it-säkerhet till informationssäkerhet. Retune Cyber Security har sitt huvudkontor i Malmö men verkar där vi behövs.

Läs mer från pressrum

Certifierad mellan Januari/2024 – Januari/2025 Solna, — Retune är stolt över att ha blivit certifierad av
ReUnify Group, en ledande aktör inom IT och Telekom, lanserade innan sommaren Retune BuyIT. Ett nytt
När vi nu börjar närma oss sommar, sol och semester är vi mycket stolta att kunna

PÅVÄG TILL MOLNET?

Vi på Retune har sedan start genomfört många lyckade migreringar åt våra kunder. Oavsett behov eller utmaningar, kan vi stå bakom er under hela eller delar av flytten. Du bestämmer. Vi hjälper till.

Vill ni se över era möjligheter att gå till molnet? Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så får du prata med en av våra experter inom cloud för att se vad vi kan göra tillsammans. Helt förutsättningslöst såklart.

Boka din molnanalys här

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA GUIDE

SÅ MAXIMERAR DU NYTTJANDEGRADEN I MOLNET

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

SE WEBINAR

ALLT DU BEHÖVER VETA OM DE NYA CSP-REGLERNA

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA GUIDE

13 FRÅGOR SOM UTVÄRDERAR ER DIGITALA ARBETSPLATS

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA WHITEPAPER

7 SANNINGAR OM KLIENTDATORSKYDD

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.