Reunify Group ökar omsättningen med 35 procent under första halvan av 2023

När vi nu börjar närma oss sommar, sol och semester är vi mycket stolta att kunna berätta att Reunify Group, med bolaget Retune och Tillmobil, som lok har ökat omsättningen med 35 % jämfört med samma period förra året! Dessutom har lönsamheten hängt med och är på en mycket stabil nivå. Såväl Retune som Tillmobil medverkar lika mycket till denna tillväxt och vi har under våren sett många affärer där vi kombinerar vårt kunnande inom it och telekom för kundens bästa.

Resan fortsätter

Och satsningen fortsätter. Vi har tidigare berättat att vi i början av året skapade vårt först specialistbolag, Retune IT Management, och under maj såg det andra dagens ljus, nämligen Retune Cyber Security. Via dessa båda bolag kan vi stötta våra kunder på ett nytt sätt i områden som med tanke på utvecklingen i världen är allt viktigare. Att välja rätt väg i digitaliseringsresan samtidigt som man inte får tulla på säkerheten blir allt viktigare för företagens fortsatta utveckling och lönsamhet. Mycket av arbetet med att skapa en stabil, säker och framtidssäkrad it-plattform börjar med att tänka rätt när man väljer sin miljö och sina applikationer, så därför kommer vi också att introducera ett tredje specialistbolag den 1 september, Retune Buy IT. Här samlar vi experter på it-inköp och leverantörshantering för att hjälpa de många företag och it-chefer som inte har möjlighet att ha en egen inköpsavdelning. Men mer om detta efter sommarledigheten.

Vår vision

Vår vision i Reunify Group är att leverera it-och telekomtjänster på ett sömlöst sätt för en betydligt ökad kundnytta och kostnadseffektivitet. Det gör vi genom de många otroligt kunniga medarbetare som är specialister inom sina respektive områden och en väl utbyggd, säker och modern tjänsteportfölj för molnresan. Om du vill veta mer om oss, som kund, partner eller medarbetare, så tveka inte att höra av dig. Vår tillväxt skapar många möjligheter!

För mer information:

Ronny Roos, styrelseordförande ReUnify Group
ronny.roos@reunifygroup.se
0702 99 53 35

Om Retune
Retune är en branschledande IT-tjänsteleverantör i marknadens Corporate-segment. Vi är specialister inom Cloud, IT-infrastruktur och säkerhet med nutidens och framtidens teknik. Med enastående goda relationer och högt engagemang hjälper vi våra kunder att ligga i teknisk framkant. Vi sätter alltid våra kunder i första hand, och vill skapa den bästa lösningen för just dina behov, ditt företag och dina mål.


Om ReUnify Group
Reunify Group består av Retune, Retune IT Management, Acordo, Tillmobil och Reswitch. Reunify Group erbjuder idag en unik kombination av tjänster. Genom att tillhandahålla moderna it-lösningar, kompletta telekom- och kommunikationslösningar samt virtuella växlar och säljstödsystem har Reunify Group en unik förmåga att som helhetsleverantör kunna effektivisera, förbättra och framtidssäkra ett företags hela it-infrastruktur och kommunikation.

www.reunifygroup.se

Läs mer från pressrum

Certifierad mellan Januari/2024 – Januari/2025 Solna, — Retune är stolt över att ha blivit certifierad av
ReUnify Group, en ledande aktör inom IT och Telekom, lanserade innan sommaren Retune BuyIT. Ett nytt
Retune Cyber Security AB och Covr Security AB meddelar nu att de stärkt sitt samarbete för

PÅVÄG TILL MOLNET?

Vi på Retune har sedan start genomfört många lyckade migreringar åt våra kunder. Oavsett behov eller utmaningar, kan vi stå bakom er under hela eller delar av flytten. Du bestämmer. Vi hjälper till.

Vill ni se över era möjligheter att gå till molnet? Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så får du prata med en av våra experter inom cloud för att se vad vi kan göra tillsammans. Helt förutsättningslöst såklart.

Boka din molnanalys här

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA GUIDE

SÅ MAXIMERAR DU NYTTJANDEGRADEN I MOLNET

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

SE WEBINAR

ALLT DU BEHÖVER VETA OM DE NYA CSP-REGLERNA

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA GUIDE

13 FRÅGOR SOM UTVÄRDERAR ER DIGITALA ARBETSPLATS

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA WHITEPAPER

7 SANNINGAR OM KLIENTDATORSKYDD

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.