Världsledande företag inom hårersättning väljer Retune som it-partner

Nu står det klart. Aderans väljer Retune som it-partner där avtalet omfattar övervakning av hela koncernens alla nätverk i 15 butiker runtom i Sverige. Samarbetet gör Retune till en viktig partner i arbetet med att förverkliga Aderans ambitioner att kunna säkerställa ett stabilt och tillgängligt nätverk för alla sina medarbetare.

 I slutet på förra året började Aderans leta efter en it-partner som skulle ta helhetsansvar för övervakning av verksamhetens nätverk. De har under senare tid haft problem med att snabbt kunna identifiera svagheter när det behövs, vilket har lett till höga kostnader och långa avbrott. Därför blev det aktuellt att hitta en it-partner som skulle ta fullt ansvar för att bevaka nätverken och snabbt kunna agera och åtgärda om fel skulle uppstå. Valet föll på Retune. 

 Vi valde Retune för deras kompetens och starka kundfokus. Att snabbt kunna åtgärda eventuella utmaningar och samtidigt vara en partner för utveckling av vårt nätverk framåt, säger Stefan Rittemar, Chief Financial Officer på Aderans.

 

Retune kommer vara en trygg och stabil övervakningspartner som ser till att nätverken är tillgängliga året om, dygnet runt i alla butiker. En kontinuerlig bevakning som gör att Aderans kan fokusera på sin kärnverksamhet.

 Vi är så glada över att Aderans valt oss som proaktiv it-partner för övervakning av deras nätverk. Vi har lång erfarenhet, kan snabbt identifiera svagheter och reagera proaktivt på olämpliga händelser, säger Peter Henningsson, Key Account Manager på Retune.

För mer information:

Peter Henningson, Key Account Manager
peter.henningson@retune.se
0767 23 60 18

Om Retune
Retune AB är ett av Sveriges ledande it-företag som sedan 2011 har levererat specialistkompetens inom cloud, it-infrastruktur, it-säkerhet och konsult till både nationella som globala företag. Retune har sitt huvudkontor i Stockholm med omkring 70 anställda och har under se senaste åren haft en hög tillväxttakt.


Om Aderans Haircenter
Aderans Haircenter är en del av Aderans Sweden AB. Tidigare var Aderans Sweden AB privatägt (fd. Carl M Lundh AB), men införlivades i januari 2005 i Aderans-gruppen, ett världsledande företag inom hårersättningsbranschen. Aderans Sweden AB består av: Carl M Lundh – specialistsalonger med peruker, turbaner och tillbehör, för personer som drabbats av håravfall genom t ex medicinsk behandling eller alopeci.

För mer information, besök www.aderanshaircenter.se

Läs mer från pressrum

Efter att ha grundat och bedrivit Retune’s verksamhet framgångsrikt i nära tolv år har Bo Bauhn
Stendörren Fastigheter AB, noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap, väljer nu Retune som helhetsleverantör av sin
Retune fortsätter växa och satsar nu än mer på verksamheten nere i syd. Dashmir Osmani blir

PÅVÄG TILL MOLNET?

Vi på Retune har sedan start genomfört många lyckade migreringar åt våra kunder. Oavsett behov eller utmaningar, kan vi stå bakom er under hela eller delar av flytten. Du bestämmer. Vi hjälper till.

Vill ni se över era möjligheter att gå till molnet? Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så får du prata med en av våra experter inom cloud för att se vad vi kan göra tillsammans. Helt förutsättningslöst såklart.

Boka din molnanalys här

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA GUIDE

SÅ MAXIMERAR DU NYTTJANDEGRADEN I MOLNET

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

SE WEBINAR

ALLT DU BEHÖVER VETA OM DE NYA CSP-REGLERNA

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA GUIDE

13 FRÅGOR SOM UTVÄRDERAR ER DIGITALA ARBETSPLATS

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

HÄMTA WHITEPAPER

7 SANNINGAR OM KLIENTDATORSKYDD

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.